Linux'ta Epic Games ile Tannenberg

Her zaman derim bu tarz yerlerde düz Wine yerine Wine-ge kullanın.
Hayır hocam bu dediginiz şey en son yamaları ve geliştirmeleri içermiyor. Mesela şuan benim kullandığım sürüm wine-staging 7.13-115-g3gaj77... seklinde. Ayrıca burada kendi yapılandırmanızı önek olarak kullanıyorsunuz.

Hayır hocam bu dediginiz şey en son yamaları ve geliştirmeleri içermiyor. Mesela şu an benim kullandığım sürüm Wine-staging 7.13-115-G3gaj77.. Seklinde. Ayrıca burada kendi yapılandırmanızı ön ek olarak kullanıyorsunuz.

Düz Wine'ın yamaları genel yamalar iken Wine-ge'nin yamaları oyuna odaklı yamalardır ve çoğu zaman düz Wine'a gelmeyen yamaları da içerir.

Düz Wine'ın yamaları genel yamalar iken Wine-ge'nin yamaları oyuna odaklı yamalardır ve çoğu zaman düz Wine'a gelmeyen yamaları da içerir.
Yanlış bilgi!.. Wine-ge oyunlarla alakalı ek değişken değerleri içerirken, wine-staging ise bunlara ek olarak çok daha fazlasını örneğin .net vb yamaları da içeriyor kanks.

Yanlış bilgi! Wine-ge oyunlarla alakalı ek değişken değerleri içerirken, Wine-staging ise bunlara ek olarak çok daha fazlasını örneğin .net vb yamaları da içeriyor kanks.

Wine staging is the testing area of winehq.org. It contains bug fixes and features, which have not been integrated into the development branch yet. The idea of Wine staging is to provide experimental features faster to end users and to give developers the possibility to discuss and improve their patches before they are integrated into the main branch.

Winehq sitesinde Wine-staging hakkinda.

Buradan bakarsaniz anlarsiniz Wine-ge'de yamalar burada yer aliyor. Wine-ge Wine'in kendi patchleri ile beraber Glorious eggroll abimizin oyunlar icin yaptigi ek patchleri iceriyor.

Buradan bakarsaniz anlarsiniz Wine-ge'de yamalar burada yer aliyor. Wine-ge Wine'in kendi patchleri ile beraber Glorious eggroll abimizin oyunlar icin yaptigi ek patchleri iceriyor.

Glorious Eggroll'un cok fazla yamasi yok zaten asil olay Wine-staging yamalarinda. Benim denemelerimde Wine-staging proton-ge'den daha fazla oyun calistirdi.

Glorious Eggroll'un cok fazla yamasi yok zaten asil olay Wine-staging yamalarinda. Benim denemelerimde Wine-staging proton-ge'den daha fazla oyun calistirdi.

Anladığım kadarıyla Wine-staging'in olayı proton experimental gibi. Steam'de proton ve ge-proton bir oyun çalıştırmayınca proton experimental'e geçeriz ve çalıştırma ihtimali yüksektir çünkü proton yamaları ilk proton experimental'e gelir ama kararsızlık ihtimali vardır. Ne de olsa "experimental"

Anladığım kadarıyla Wine-staging'in olayı proton experimental gibi. Steam'de proton ve ge-proton bir oyun çalıştırmayınca proton experimental'e geçeriz ve çalıştırma ihtimali yüksektir çünkü proton yamaları ilk proton experimental'e gelir ama kararsızlık ihtimali vardır. Ne de olsa "experimental"

Proton zaten Wine-staging uzerine eklenen patchlerle yapiliyor eger Wine-staging kararsizsa proton da kararsiz olacaktir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı