CachyOS içerisinde spoofdpı install var ama YouTube'da aktif kullanımı için detaylı ing/tür bir video bulamadım. Rusça olan ise bayağı eski ve tercüme sorunlu.
CachyOS içerisinde spoofdpı install var ama YouTube'da aktif kullanımı için detaylı ing/tür bir video bulamadım. Rusça olan ise bayağı eski ve tercüme sorunlu.
Şimdi denedim. Maalesef Firefox da adrese erişemediği gibi sonuç yok.
Ne yaptım?
Az önce CachyOS'un 241110.ISO sunu yükledim. Kendi scripti ile Spoofdpi'ı yüklettim.
Fish terminalde spoofdpi ı çalıştırdım. Açık iken, ikinci bir fish de Firefox --proxy-server="http://127.0.0.1:8080"
Yazdım... Boş bir (yeni) Firefox sayfası açıldı. Bende Firefox'da 127.0.0.1:8080'a bağlanmaya çalıştığımda ekrana.
Kod:
Bağlantı sıfırlandı.
Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.
Site geçici olarak kapalı veya çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.
Hiçbir sayfayı açamıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantısını kontrol edin.
Bilgisayarınız veya ağınız güvenlik duvarı veya vekil sunucu ile korunuyorsa Firefox uygulamasının web’e erişim izni olduğundan emin olun.
Şimdi denedim. Maalesef Firefox da adrese erişemediği gibi sonuç yok.
Ne yaptım?
Az önce CachyOS'un 241110.ISO sunu yükledim. Kendi scripti ile Spoofdpi'ı yüklettim.
Fish terminalde spoofdpi ı çalıştırdım. Açık iken, ikinci bir fish de Firefox --proxy-server="http://127.0.0.1:8080"
Yazdım... Boş bir (yeni) Firefox sayfası açıldı. Bende Firefox'da 127.0.0.1:8080'a bağlanmaya çalıştığımda ekrana.
Kod:
Bağlantı sıfırlandı.
Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.
Site geçici olarak kapalı veya çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.
Hiçbir sayfayı açamıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantısını kontrol edin.
Bilgisayarınız veya ağınız güvenlik duvarı veya vekil sunucu ile korunuyorsa Firefox uygulamasının web’e erişim izni olduğundan emin olun.
Hocam direk YouTube'da bulduğum videoyu atayım size. Arkadaşın videoda yaptığının yanı sıra blockcheck bittikten sonra "curl_test_xxxx working strategy found for:" dediği kısımdaki ayarları confige yerleştiriyoruz ve bu kadar.