Rehber Linux'ta oyun oynamak için ayrıntılı rehber

Hocam teşekkürler. Korsan oyun oynama imkanımız var mı Linux da ayrıca?

Heroic Games Launcher'a oyun ekle dedikten sonra kurulum exe'sini çalıştır diyerek oyunu kurabilirsiniz. Çoğu durumda exe'ye çift tıklayarak da kurabilirsiniz ama hata almamak için Heroic daha iyi. Kurulum bittikten sonra Heroic'ten aynı ekrandan oyunun açılacağı exe'yi seçip oyunu Heroic'e ekliyorsunuz. Sonrasında zaten direkt açılıyor.

Bu bende Mount&Blade Warband hariç tüm oyunları çalıştırdı. Onu çalıştırmak içinde Lutris kullandım.

Var. Konuda da Diğer Oyunlar kısmında belirttim. Korsan oyunları indirmek için birçok korsan sitesi var. Tabi korsan link bu forumda yasak olduğundan bir şey paylaşamıyorum. Kendin küçük bir araştırmayla bu siteleri bulabilirsin. Bir de johncena141 gitlab diye bir aratma yaparsan belki korsan oyunlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsin. Tabi ben denemediğim için net bir şey diyemeyeceğim.

Selam. Oyun için CachyOS önerir misiniz? Oyun için en iyi en performansli olani da merak ediyorum Nobara, CachyOS, Garuda goruyorum genellikle sizce en iyisi hangisidir?

Selam. Oyun için CachyOS önerir misiniz? Oyun için en iyi en performansli olani da merak ediyorum Nobara, CachyOS, Garuda goruyorum genellikle sizce en iyisi hangisidir?
Arch Linux tabanlı olduğundan dolayı Garuda öneririm. CachyOS, Arch Linux tabanlı olmasına rağmen paket sorunları yaşatabildiğinden pek öneremiyorum.

Fedora'da Steam kurmak öyle kolay değil. İlk önce RPM Fusion Repolarını aktifleştirmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…