Linux'tan Sonraki Windows Deneyimi

Gayet de alır. Gerek grafik sürücüsünü kurarken, gerek bir uygulama kurarken paket hatası, hatta kurulumda hata alabilir. Yanlış yapılandırılmış boot ayarlarından alabilir.

Mesajı yazmadan biraz okudum zaten yeterince biliyorsun grafik sürücüsü kurarmak sadece NVIDIA için geçerli.
Evet paket kurarken sorun yaşayabiliyorsun benim bahesttiğim terminal kullanmaya gerek yok örneğimden devam edeceğim packet tracer uygulamasını kurarken hata almıştım sebebi ise benim kurma için olan talimatları okumadan atlamamdı.
Evet kendiliğinden kurulum ekranında bile EFI dosya sisteminin değiştirilmemesi sebebi ile hata alınabiliyor. Ben 2. EFI alanımı açıp devam ediyorum genelde.

Ekran kartınız Nvidia mı? Oyun Oynayacak mısınız?
Hayır AMD'nin 16 senelik ekran kartı kullanıcısıyım. Oyun için değil, yazılımla uğraşıyorum diyebilirim. Zaten terminal bilgim var, daha da üst düzeye taşımak için. Ek olarak nasıl Windows 10 kullanıyorsun dersen 2015 (1509) sürümünü kullanıyorum😁 yoksa hayatta kaldırmaz.

Hayır AMD'nin 16 senelik ekran kartı kullanıcısıyım. Oyun için değil, yazılımla uğraşıyorum diyebilirim. Zaten terminal bilgim var, daha da üst düzeye taşımak için.
Hocam üst düzeye çıkmak istiyorsanız Pardus önermem. Pardus basit kullanıcılar ve kurumsallar için tasarlanmış bir işletim sistemi.
Yani bireysel iyi bir kullanıcı iseniz Pardus sizi geliştirmez. Ben internete girsin, oyunumu oynatsın kafasında bir kullanıyım. TIP hedefleyen bir YKS öğrencisiyim. Yazılımla da hobi olarak ilgileniyorum.

Hocam üst düzeye çıkmak istiyorsanız Pardus önermem. Pardus basit kullanıcılar ve kurumsallar için tasarlanmış bir işletim sistemi.
Yani bireysel iyi bir kullanıcı iseniz Pardus sizi geliştirmez. Ben internete girsin, oyunumu oynatsın kafasında bir kullanıyım. TIP hedefleyen bir YKS öğrencisiyim. Yazılımla da hobi olarak ilgileniyorum.
Anladım, umarım başarılı olup hedefini kazanırsın. Türkiye'nin sizlere ihtiyacı var💙

Katılıyorum. Elementary zaten default olarak geldiğinde hem çok güzel durmuyor bayağı özelleştirme istiyor hem de en son kullandığımda driver sorun çıkarmıştı. Pop!_OS hem driver anlamında kolaylık sağlıyor hem de kullanıcı dostu.

Elemantery de driver kurulumu sonrası İnternet sorunları yaşamıştım zaten, galiba direkt Pop!_OS deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı