Linux'tan Windows'a geçilmiyor

teşekkürler ben tekrar deneyeceğim geri dönüş yaparım

hata verdi Eki Görüntüle 1408919
Hmm.

sudo cfdisk /dev/sdb

Bu komutu girdikten sonra bölümlerin hepsini silip sağ altta bulunan Write seçeneği ile uygulayın. Write dedikten sonra yes yazmanız gerek. Sonra Quit ile çıkın.
Sonrasında tekrar aynı komutu girin.

Hmm.

sudo cfdisk /dev/sdb

Bu komutu girdikten sonra bölümlerin hepsini silip sağ altta bulunan Write seçeneği ile uygulayın. Write dedikten sonra yes yazmanız gerek. Sonra Quit ile çıkın.
Sonrasında tekrar aynı komutu girin.
merhabalar sizin dediğiniz gibi flasha iso dosyasını yazdırabildim. fakat gene aynı sorunla karşılaştım. sorunu not ettim. gene flashla boot etmeyi seçince gnu grub adında bir panel açıldı ve orada "burası bash gibi bir yer. ilk kelimelerinizi yazın ya da tab a basın" yazıyordu bende taba bastım ve birsürü komut geldi. ordaki komutlarda help vardı help yazdım usb diye bir komut gördüm usb yazdım ve çıkan şey
usb devices:

bu şekilde boştu fakat usb takılı

Bu sorunu ben de yaşadım. Linux'ten Windows için bir disk hazırlamak gerçekten ölüm gibi bir şey. Keşke Windows diskini önceden Windows'ta hazırlasaydınız. Ben de aynı durumdaydım, bilgisayarcıya götürdüm mecbur.

Bu sorunu ben de yaşadım. Linux'ten Windows için bir disk hazırlamak gerçekten ölüm gibi bir şey. Keşke Windows diskini önceden Windows'ta hazırlasaydınız. Ben de aynı durumdaydım, bilgisayarcıya götürdüm mecbur.
aynen birkaç farklı yöntemle yazdırdım ama olmuyor
sanırım benim sonumda senin gibi olucak
internetten hazır yazdırılmış bir dosya bulup direk flasha atma seçeneğim var mı
windows vista kuracağım

aynen birkaç farklı yöntemle yazdırdım ama olmuyor
sanırım benim sonumda senin gibi olucak
internetten hazır yazdırılmış bir dosya bulup direk flasha atma seçeneğim var mı
windows vista kuracağım
öyle olmuyor işte maalesef kendin yazdırman lazım. Windows Vista yerine 7 kullanmanı öneririm.
kendi kendine mi?
Yani ben bölümleri kurcalamadığım halde bir kaç tane yeni bölüm oluşmuştu, bilmediğim bir şeye de tıklamadığıma göre...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı