Adam akıllı bir dağıtım neden yok?
Kötü yanlarını görmezden gelen kişiler var.
Evet bence de mesela günümüzde kullanılan birkaç Windows sürümü var XP, 7, 8,8.1, 10 ama Linux dağıtımlarını sayacak olsam belki de Technopat'in metin kutusu yetersiz gelebilir.
Windows 7 eski sistemler için en iyisi.
Adam akıllı bir dağıtım çok kişisel bir soru. Benim için Deep'in, Fedora, OpenSUSE gayet adam akıllı dağıtımlar.
Kötü yanlarını görmezden gelmekten çok, göremeyenler olabilir buna bende katılıyorum. Fakat oyun oynanamaması, komut satırının çok merkezi bir noktada olması gibi özellikler kötü yanı gibi gösterilince herkes otomatik olarak yükseliyor. Bunlar kötü yanlar değil ki, bunlar hedef kullanıcı politikaları ve yedikleri ambargolar sebebinden dolayı Linux'un bir problemi gibi gözüküyor.
Kullanıcılar bir sürü Windows sürümü yayınlamaya başlasa bu sizin hoşunuz gitmez mi?
Çok güzel bir tasarımcının oluşturduğu tema ile Windows'u kullanmak istemez misiniz?
Windows'u tamamen kişiselleştirmek istemez misiniz?
Linux Lite kadar olacağını zannetmiyorum.
Türkçe ve Azerbaycan Türkçesi desteği yok Windows 10 da "düşük kullanım oranına" rağmen ilk defa gördüğüm dillere dahi destek var ve Türkçe'yi de güzel ve etkin kullanıyor.
Adam akıllı bir dağıtım çok kişisel bir soru. Benim için Deep'in, Fedora, OpenSUSE gayet adam akıllı dağıtımlar.
Kötü yanlarını görmezden gelmekten çok, göremeyenler olabilir buna bende katılıyorum. Fakat oyun oynanamaması, komut satırının çok merkezi bir noktada olması gibi özellikler kötü yanı gibi gösterilince herkes otomatik olarak yükseliyor. Bunlar kötü yanlar değil ki, bunlar hedef kullanıcı politikaları ve yedikleri ambargolar sebebinden dolayı Linux'un bir problemi gibi gözüküyor.
Dağıtımların çok olması gelecekte ki başarısını nasıl engelliyor onu anlayamadım. Ayrıca hala dağıtımlar ile Linux'un aynı şey olmadığını direterek söylüyorum. Örneğin yarın bir gün Windows kaynağını yayınlasa ve kullanıcılar bir sürü Windows sürümü yayınlamaya başlasa bu sizin hoşunuz gitmez mi? Çok güzel bir tasarımcının oluşturduğu tema ile Windows'u kullanmak istemez misiniz? Ya da Windows'u tamamen kişiselleştirmek istemez misiniz?
Linux Lite kadar olacağını zannetmiyorum.
Bize masal anlatma, bize gerçekleri anlat.@m3081 herkese uygun bir sistem var. Size uygun olanı da Windows demek ki. Bana uygun olanı ise Linux. Sizin Linux'a yüklenmeniz anlamsız biz seviyoruz, siz sevmeyebilirsiniz. 1 GB RAM'li bilgisayarda Windows 7 düzgün çalışır mı?
Aklınıza dayamışsınız 1 GB Ram'ı, sonra millete matahmış gibi anlatıyorsunuz.@ChikaraTR ne masalı?
@m3081 herkese uygun bir sistem var. Size uygun olanı da Windows demek ki. Bana uygun olanı ise Linux. Sizin Linux'a yüklenmeniz anlamsız biz seviyoruz, siz sevmeyebilirsiniz. 1 GB RAM'li bilgisayarda Windows 7 düzgün çalışır mı?
Windows 7 güvenli değil, önermeniz bile hata.
@m3081 herkese uygun bir sistem var. Size uygun olanı da Windows demek ki. Bana uygun olanı ise Linux. Sizin Linux'a yüklenmeniz anlamsız biz seviyoruz, siz sevmeyebilirsiniz. 1 GB RAM'li bilgisayarda Windows 7 düzgün çalışır mı?