Lisans alınmadığı halde Windows orijinal görünüyor

Key anakarta gömülmüş ama key iniz yoksa Google bard dan alın burada oluyor please Windows 10 Pro key yazın bard a o size veriyor teker teker deneyin

Key anakarta gömülmüş ama keyiniz yoksa Google Bard'dan alın burada oluyor please Windows 10 Pro key yazın Bard'a o size veriyor teker teker deneyin.

Cidden Bard'a please Windows 10 Pro key yazdım key verdi :D acaba çalışıyor mu denemek lazım.

Arkadaşlar merhaba. Nisan ayının sonlarında format attım ve ondan sonra ne sağ altta 'Windows'u etkinleştirin ' yazısı gördüm ne de bazı özellikler kısıtlandı. Oysaki ben ne key girdim ne KMS ile alakam oldu. ISO'yu da orijinal Microsoft sitesinden indirdim.
Fakat ayarlarda etkinleştirme kısmında hesabımla alakalı şeyler diyor fakat dediğim gibi herhangi bir şekilde ücret ödeyip lisans almadım.

Eki Görüntüle 1889744

PC'yi ilk aldığımda ilk Windows'um KMS ile etkinleştirilmişti (arkadaşım kurmuştu o Windows'u) ve bazı yerlerde KMS'nin anakarta gömüldüğünü okudum. Acaba o yüzden mi diye düşündüm.
Bugün sosyalde bir konuda CMD'den KMS'nin aktif olup olmadığını öğrenmemizi sağlayan bir bilgi gördüm. Denedim ve bu geldi ve bir şey anlamadım.

Eki Görüntüle 1889750

Tabii üzümü ye bağını sorma demişler o ayrı konu fakat ben yine de bir merak ettim.
Sorularıma gelecek olursak bu dediklerim neden kaynaklıdır? KMS hala aktif midir? Değil ise nasıl hala ben satın almışım gibi kullanıyorum? Bilgili kişilerin yorumunu bekliyorum...

Laptop ise normal ama masaustu ise ve anakart falan 2. el ise eski sahibi OEM lisans keyi alıp Windows'u anakarta gömmüş olabilir veya sizin girdiğiniz Microsoft hesabina bağlı bir KMS key i olabilir KMS tabii ki zararli 10 15 TL'ye bulabilirsin şeyin olmasın çalışıyor zaten.

Aynısı benim başıma geldi hocam. Ancak nasıl olduğunu bulamadım. Hala kullanıyorum lisanslı bir şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı