Lisans bölümünde sınavlar çakışıyor

dewn

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, DGS ile lisans bolumune gecis yaptim ve 2.sinif başladım. 1.sinif 2.doneminden bircok dersim muaf olmadi. Alttan almak gereken dersim ile 2. sinif donem dersimin sinav saatleri ayni saatte, hocalara sinavlar oncesinde mail atmis olmama ragmen hiç yardimci olmamislar. 2. sinif hocam, diger sinavina katil sonra benimkine yetis diyor. Buradaki sorun 1. sinif sinavim 2.5 saat suren cizim sinavi. Ne yapmaliyim? Fakulteye sordum donem dersi sinavina girmemi, 1. sinifi mazeret ile almami soylediler ancak ben 1. sinifa girmek 2. sinifi mazeret ile almak istiyorum. Bana yardimci olur musunuz ne yapmaliyim?

Merhaba, DGS ile lisans bolumune gecis yaptim ve 2.sinif başladım. 1.sinif 2.doneminden bircok dersim muaf olmadi. Alttan almak gereken dersim ile 2. sinif donem dersimin sinav saatleri ayni saatte, hocalara sinavlar oncesinde mail atmis olmama ragmen hiç yardimci olmamislar. 2. sinif hocam, diger sinavina katil sonra benimkine yetis diyor. Buradaki sorun 1. sinif sinavim 2.5 saat suren cizim sinavi. Ne yapmaliyim? Fakulteye sordum donem dersi sinavina girmemi, 1. sinifi mazeret ile almami soylediler ancak ben 1. sinifa girmek 2. sinifi mazeret ile almak istiyorum. Bana yardimci olur musunuz ne yapmaliyim?
Çizim sınavın 2.5 saat sürmüyordur, 2.5 saat sana verilen süre. Eğer yapabilirim diyorsan 1.5 saat içinde sınavı bitirip diğerine 1 saat ayırabilirsin - tabi fakülte içinde yürüme ve wc molasını da düşünmen gerek.

Diğer türlü, döneminde derslerini alıp diğerlerini (birinci sınıfı) mazeret ile alman senin için daha iyi olacaktır. Alttan ders olarak 1. sınıf, alttan ders olarak 2. sınıftan çok daha kolaydır.

Çizim sınavın 2.5 saat sürmüyordur, 2.5 saat sana verilen süre. Eğer yapabilirim diyorsan 1.5 saat içinde sınavı bitirip diğerine 1 saat ayırabilirsin - tabii fakülte içinde yürüme ve WC molasını da düşünmen gerek.

Diğer türlü, döneminde derslerini alıp diğerlerini (birinci sınıfı) mazeret ile alman senin için daha iyi olacaktır. Alttan ders olarak 1. sınıf, alttan ders olarak 2. sınıftan çok daha kolaydır.

Başta 2. sınıf yazılı sınavına girip, daha sonra çizime gitmeyi düşündüm ancak bu sefer de 30 dakikadan sonra sınava almadıklarından bahsediyorlar. O zaman 2. sınıf dersimi verip, 1.sınıfı mazeret ile almam mantıklısı olacak gibi.

Başta 2. sınıf yazılı sınavına girip, daha sonra çizime gitmeyi düşündüm ancak bu sefer de 30 dakikadan sonra sınava almadıklarından bahsediyorlar. O zaman 2. sınıf dersimi verip, 1.sınıfı mazeret ile almam mantıklısı olacak gibi.
Çizim hocanla konuş bunu, eğer 30 dakika konusunda yardımcı olabilirse, yazılıyı en hızlı şekilde halledip çizime koşturursun. Gene de zor bir durum olacaktır - eğer çizim sınavın teknik çizimse daha az zor tabi.

Çizim hocanla konuş bunu, eğer 30 dakika konusunda yardımcı olabilirse, yazılıyı en hızlı şekilde halledip çizime koşturursun. Gene de zor bir durum olacaktır - eğer çizim sınavın teknik çizimse daha az zor tabii.

Karakalem ya, çizimimde pek iyi değil :D bir konuşayım yine teşekkürler.

Karakalem ya, çizimimde pek iyi değil :D bir konuşayım yine teşekkürler.
Tamam işte teknik çizimse daha kolay, umarım eğitmen izin verir buna - yalnız sınava girdiğinde sınıfın yarısı perspektifi oturtmuş gölgelere geçmiş olursa sinirlerini bozma, sende yetiştiği kadar çizersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı