Hırsızlar da evini keyifle soyarken yine mutlu hissedecek misin acaba?
Bu çıktı birde "öğrenciyiz". Ben de öğrenciyim; milletin 4-5 bin liralık bilgisayarı varken oyunu almaz korsan kullanir, ben oyunu oynayacak bilgisayarım yok her indirim de fırsat bulup sevdiğim oyunları alıyorum.
Şunu anlamıyorum, nereden biliyorsunuz baba parası ile oyun aldığımızı? Şu algılarınızı değiştirin artık. Steam platformunda indirim dönemlerinde pek çok oyun uygun fiyata satın alınabiliyor.
Hırsızlar da evini keyifle soyarken yine mutlu hissedecek misin acaba?
Bu çıktı birde "öğrenciyiz". Ben de öğrenciyim; milletin 4-5 bin liralık bilgisayarı varken oyunu almaz korsan kullanir, ben oyunu oynayacak bilgisayarım yok her indirim de fırsat bulup sevdiğim oyunları alıyorum.
Evet bir orjinal kullanmayanları küçümseyen arkadaşımız daha. Seni ne bağlar? Benim korsan kullanmam, ben kullanıyorum kime ne? Orjinal alan adamada saygınız olsun, korsan kullanana'da.
Gereksiz pahalı derken o parayı haketmeyen oyunlardan bahsediyorum onun dışında tüm oyunlarım lisanslı 1 veya 2 oyunum korsandır oda NFS Underground falan çünkü eski oldukları için bi yerden satın alamıyorum.
Fiyatlandırması doğru olan her ürün için orijinalden yanayım. Birkaç firma dışında, ülkemize göre fiyatlandırma yapılıyor zaten. Büyük çoğunlukla lisanslı ürünleri kullanıyorum.
@KırAtlıLiberal Ulkede hirsiz da saygı bekler olmuş. Sana saygım olmaz ama evini, eşyani soyan bir hırsız olursa alnindan operim Imam osursa cemaat s**ar hesabi olsa gerek...