Lisans vs Korsan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh artık 60 dolarlık oyunu 400 liraya almana sebep olan hükumeti eleştirmek yerine oyun şirketini eleştirenleri de gördük.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.

Gücümün yettiği yerde lisans, yetmediği yerde korsan kullanıyorum. Bir oyuna 200 lira vermek istemiyorum. Filmleri genellikte torrent indiririm yada internetten izlerim. Varsa netflixde izlerim. PS3'üm olduğu zamanlar 2-3 yıl kadar normal kullanıp sonradan kırdırmıştım. Kısacası yeri geldiğinde lisans, yeri geldiğinde korsan.

Gücümün yettiği yerde lisans, yetmediği yerde korsan kullanıyorum. Bir oyuna 200 lira vermek istemiyorum. Filmleri genellikte torrent indiririm yada internetten izlerim. Varsa netflixde izlerim. PS3'üm olduğu zamanlar 2-3 yıl kadar normal kullanıp sonradan kırdırmıştım. Kısacası yeri geldiğinde lisans, yeri geldiğinde korsan.
Bende bir oyuna 200 lira vermek istemem. Ama indirim kolluyorum. İndirimde 80 lira civarlarına indiği zaman alıyorum oyunu. Ama dürüstlüğünüz ve açık sözlülüğünüz için tebrik ediyorum sizi.

Emin olmadığım vakit bir korsanına bakarım, hoşuma giderse alır geçerim. Hatta eskiden oynayıp hoşuma giden şeyleri artık oynamayacak olsam bile alırım destek olsun diye. Steam ağzına kadar dolu bu yüzden. :)

Aynen oyun oynamak lüksmüş sanki gidip kendi kazanıyor parayı anasının, babasının parasıyla alıyor. İşçi babamın parasını nasıl ben oyuna basayım?
Oynama o zaman, zorla oyun oyna demiyorlar sana. Kimse de zorla sana o oyuna 300 TL ver de demiyor.

Ben korsana karşıyım lisans diyorum, zaten bunun tartışmasını yapmanızı da anlamıyorum korsan kullanıyorsan suç işliyorsun bunun bahanesi olmaz.
Ayrıca ne çıkacağını kestiremediğiniz oyunları korsan indirmek yerine ilk izlenim ya da oynanış videolarına göz atın youtube bu videolarla dolu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı