Lisans vs Korsan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir öğrenci olarak korsan. Bende bir hastalık var Torrent'den bir şey indirip izleyince çok mutlu oluyorum. :D
Hırsızlar da evini keyifle soyarken yine mutlu hissedecek misin acaba?

Bu çıktı birde "öğrenciyiz". Ben de öğrenciyim; milletin 4-5 bin liralık bilgisayarı varken oyunu almaz korsan kullanir, ben oyunu oynayacak bilgisayarım yok her indirim de fırsat bulup sevdiğim oyunları alıyorum.

Bazu oyunlar gereksiz pahalı olduğu için korsan ama diğer oyunlarda lisans.

Şunu anlamıyorum, nereden biliyorsunuz baba parası ile oyun aldığımızı? Şu algılarınızı değiştirin artık. Steam platformunda indirim dönemlerinde pek çok oyun uygun fiyata satın alınabiliyor.

Hırsızlar da evini keyifle soyarken yine mutlu hissedecek misin acaba?

Bu çıktı birde "öğrenciyiz". Ben de öğrenciyim; milletin 4-5 bin liralık bilgisayarı varken oyunu almaz korsan kullanir, ben oyunu oynayacak bilgisayarım yok her indirim de fırsat bulup sevdiğim oyunları alıyorum.
Evet bir orjinal kullanmayanları küçümseyen arkadaşımız daha. Seni ne bağlar? Benim korsan kullanmam, ben kullanıyorum kime ne? Orjinal alan adamada saygınız olsun, korsan kullanana'da.

@Tseenka Oyunlar gereksiz pahalı değil. 60 birimlik oyun ülkemizde 400 TL'lere ulaşıyor ise bunun sorumlusu yapımcı firma değil hukumettir.

Dolar 6 Euro 7 TL iken suçu oyunlarin fiyatına atmakta... Gozunuzu acsaniz biraz keşke.

@Tseenka Oyunlar gereksiz pahalı değil. 60 birimlik oyun ülkemizde 400 TL'lere ulaşıyor ise bunun sorumlusu yapımcı firma değil hukumettir.

Dolar 6 Euro 7 TL iken suçu oyunlarin fiyatına atmakta... Gozunuzu acsaniz biraz keşke.
Gereksiz pahalı derken o parayı haketmeyen oyunlardan bahsediyorum onun dışında tüm oyunlarım lisanslı 1 veya 2 oyunum korsandır oda NFS Underground falan çünkü eski oldukları için bi yerden satın alamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı