Hem lisans, hem korsan
Kullanmasını bilene ikisi de güzel
Kullanmasını bilene ikisi de güzel
Yine aynı şeyler, bu kaçıncı konu. Yine aynı tartışmalar ve konunun kilitlenmesi.
Bu zamana kadar oyuna verdiğim para 2-3bin TL vardır. Şimdi istediğim oyunlar 300-400TL. Avrupada ki gibi 30-40£ yapsınlar alalım (30-40TL)Hırsızlar da evini keyifle soyarken yine mutlu hissedecek misin acaba?
Bu çıktı birde "öğrenciyiz". Ben de öğrenciyim; milletin 4-5 bin liralık bilgisayarı varken oyunu almaz korsan kullanir, ben oyunu oynayacak bilgisayarım yok her indirim de fırsat bulup sevdiğim oyunları alıyorum.
Duyar kasmayın artık, baydı. Yeni çıktı ha bu da, "korsan kullananlar emek hırsızıdır". Korsan kullananlara "hırsız" derseniz onlar da size "enayi" der, bu böyle çirkin bir tartışmaya dönüşür.Hırsızlar da evini keyifle soyarken yine mutlu hissedecek misin acaba?
Bu çıktı birde "öğrenciyiz". Ben de öğrenciyim; milletin 4-5 bin liralık bilgisayarı varken oyunu almaz korsan kullanir, ben oyunu oynayacak bilgisayarım yok her indirim de fırsat bulup sevdiğim oyunları alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.