Lisanslı Windows 8.1 kullanıyorum. Sorusu olanlar buyursun

Sofiman

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2013
Mesajlar
64
Yer
Edirne-Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Trakya Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisli
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 8.1'in Lisanslı sürümünü kullanıyorum. Normalde Macbook Pro kullanıcısıyım ama bazı işlerimi Windows'ta hallettmem gerekiyor. Macbook'umun 150GB'ına Boot Camp yardımıyla Windows 8.1 kurdum. Şimdilik tatmin edici. Gözüme takılan en önemli özelliği ise kolay kullanım ve kolay erişim oldu. Sorularınız varsa buyurun. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satın almadım hocam. Arkadaşım Bilgisayar Mühendisliği okuyor. Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerine Lisanslı Microsoft ürünlerinin hepsi ücretsiz olarak veriliyor zaten. Hemde atıyorum Windows 8.1 mi çıktı. Hemen onlara ücretsiz geliyor ve 2 tane geliyor. Hem Windows 8.1 in Türkçesi, hemde İngilizcesi olarak 2 tane Lisanslı ürün geliyor. Bilmem anlatabildim mi

En ucuz nereden bulabiliriz sorusuna gelecek olursak dediğim gibi ben para vermedim ama onu bi araştırmak lazım cidden.
 
Benim Win 7 ve Win 8 lisansım var. Bir aralar Win 8 yeni çıktığında Microsoft yükseltme için 20tl gibi bir ücret talep etmişti sadece. Umarım 8.1 içinde böyle olur.
 
Lisanslı Windows 7 yi Windows 8.1 e update etmenin fiyatı 119$, sıfırdan bir Lisanslı Windows 8.1 almanın fiyatı ise 199$ imiş.
 
Sofiman hayırlı olsun. Kullanmandan öte bir nasıl ücretsiz windows 8.1 sahip olabiliriz kurabiliriz bunlardan bilgi versen çok daha iyi olur :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı