Lisanslı Windows alınmalı mı?

Hocam bu konu hakkında kurallar gereği fazla bir şey söyleyemesem de arkada çalışan şeylerin yazılım kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Şahsen bende Rufus üzerinden lisanssız bir şekilde laptopumdan bilgisayarıma aktardım. Bir işlem gerçekleşmiyor. Microsoft çalışanları ceplerine girecek paraya bakar büyük ihtimal baştan savmak için size lisansı alın geçin kafasında bir yorum yapmışlar. Antivirüs indirirseniz belki arkadaki işlem artık olmaz.

70TL'ye lisans anahtarı almıştım sanırım şirketler için çoklu kullanımlı anahtarlardan yalnız beni bir kere attı yeniden aldım şimdi sorunsuz kullanıyorum microsofttan onaylı sanırım arayıp etkinleştirme kodu alıyorsunuz birde.

Alınmamalı. Düşmeyin microZort tuzaklarına. O çöp yazılıma 2500TL verilmez.

Kısacası arkada çalışan bir olay varsa bunun keyle ilgisi yoktur. Key ya işe yarar ya da yaramaz. Korsan yaptıysan virüs bulaşmış olabilir.

W*ndows'a 2500TL?...... O paraya cok cok cok daha iyi seyler alabilirdiniz.

Peki arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum bu kodu aktifleştirirken KMSpico virüsü bulaşmış olabilir mi?

O paraya da iyi seyler alinabilirdi. Gereksiz bir harcama.
Tamam kardeşim sen al. Benim için gerekliydi harcadım.

Peki arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum bu kodu aktifleştirirken KMSpico virüsü bulaşmış olabilir mi?
KMSpico ben format attığımda normalde kendi kendine gidiyordu ama senin key anakarta gömülmüş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…