Lise 1'de edebiyattan kalınca sınıf tekrarı mı olur?

Bilmediğin şeye cevap verip üstüne doğru olanı karalamak ne kadar mantıklı?

Edebiyattan bahsettim ben.
Ergen ergen tavırlar takınmanı gerektirecek bir durum yok eğitim sistemi değişmiyor geçememişsin sınıf tekrarı yapmayacaksın diğer sene edebiyattan sorumluluk sınavına gireceksin 12. sınıfa kadar vermezsen mezun olamazsın olayın içinde bulundum ve yazdım çokta istiyorsan foruma sormak yerine hocalarına sorabilirsin kardeşim.

Ergen ergen tavırlar takınmanı gerektirecek bir durum yok eğitim sistemi değişmiyor geçememişsin sınıf tekrarı yapmayacaksın diğer sene edebiyattan sorumluluk sınavına gireceksin 12. sınıfa kadar vermezsen mezun olamazsın olayın içinde bulundum ve yazdım çokta istiyorsan foruma sormak yerine hocalarına sorabilirsin kardeşim.
Adam haklı yanlış bilgide vermeyelim lütfen bu konuyu bende hem hocalarımda konuştum onay aldım extra olarak burda 2 3 defa forum açtım @666408

Hocam dün akşam bu konu üstüne sitede onlarca forum açıldı, 2024'ten bahsedıyoruz biz de, öyle bir şey sorumluluk sınavları devam edıyor kalkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dün akşam bu konu üstüne sitede onlarca forum açıldı 2024'ten bahsedıyoruz bizde öyle bir şey sorumluluk sınavları devam edıyor kalkmadı.

Hocam kalkmadığını ben de biliyorum 3 dersten kalırsan o derslerin sorumluluk sınavı, direkt edebiyattan kalırsan sınıf tekrarı. Okul idaresi kendi açıklama yaptığı için bunu söylüyorum ayrıca bir değil iki okul idaresi de aynı cevabı verdi baraj derslerden kalırsan geçemezsin.

Bir de bu belki 9. sınıf özel bir durum olabilir çok fazla değişiklik oldu takip etmesi de zor artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı