Lise 1'de notlarım çok kötü

Benim de ortaokuldan liseye geçişte yaklaşık 20 puan düşüş olmuştu. Ortaokul da ortalama insan zekasıyla bile en zor derslerden bile 70-80 alınabiliyorken lisede çalışmazsan benim gibi lisede matematikten 10 puan alıp 40 kişinin içinde derin düşüncelere dalarsın. Halledersin bir şey olmaz.
Şimdiden saldıracaklar için oks 8k sıralamam yanlışım yoksa da ygs-lys 20k.

Aslan parçası adliyede çalışan bir avukata iddialı laflar bunlar. Sosyal medyada önüne gelene sallama gerçekleri duymaya tahammül edemiyorsan da yallah başka kapıya.
Kendinle lise 1 deki genci kıyaslama.

Şimdiden saldıracaklar için oks 8K sıralamam yanlışım yoksa da ygs-lys 20k.

Aslan parçası adliyede çalışan bir avukata iddialı laflar bunlar. Sosyal medyada önüne gelene sallama gerçekleri duymaya tahammül edemiyorsan da yallah başka kapıya.

Sen bilirsin burada devam etmicem teşekkürler ama yorumun için.

Şimdiden saldıracaklar için oks 8k sıralamam yanlışım yoksa da ygs-lys 20k.

Beni bir yere çekip anlatacakmış sen ver bakalım bana numaranı. Bir telefona IP'ni tespit edecek adamlar var burada herkesi kendi küçük dünyanız gibi sanmayın. Türk edebiyatı 27 muhattap olduğumuz kitleye bak.

Öncelikle sakin ol aga, nasıl yazdiysan 3 kere okuyunca anca anladım.

Yazılımdan ilerleyip para kazanabilirsin evet, ama önünde 2 yol var. Ya kendin calisirsin ya gidip üniversite okuyup ise başlarsın. Kararını seç ona göre ilerle bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı