Lise 2 not ortalaması ne olur?

qrxia

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Lise 2 öğrencisiyim, notlarım şu şekilde;
-Matematik 19.
-Edebiyat 95.
-İngilizce 94.
-Müzik 100.
-Beden eğitimi 100.
-Kimya 85.
-Biyoloji 95.
-Fizik 90.
-Tarih 90.
-Coğrafya 100.
-Din 87.
-Tdb 86.
-Almanca 90.
*Matematiğin düşük olma sebebi hoca 10 sorunun 8'ini 9.sınıftan sormuş o yüzden kızmayın.
Neyse şu an sadece mat girildiği için 54.0000 bu ortalama ne olur? Düzelir mi hepsi girilince? Onları soracaktım iyi günler.

Not: Sözlülerim 100 olacak çoğu derste (mat dahil) ve sınavı olan kardeşlerime/abilerime, ablalarıma başarılar dilerim.

Ortalaman düzelir teşekkür alırsın eğer bir sonraki sınavlarda biraz daha iyi alırsan sözlülerin 100 olacakmış ona da maşallah diyelim.

-Matematik 19.
-Edebiyat 95.
-İngilizce 94.
-Müzik 100.
-Beden eğitimi 100.
-Kimya 85.
-Biyoloji 95.
-Fizik 90.
-Tarih 90.
-Coğrafya 100.
-Din 87.
-Tdb 86.
-Almanca 90.
*Matematiğin düşük olma sebebi hoca 10 sorunun 8'ini 9.sınıftan sormuş o yüzden kızmayın.
Neyse şu an sadece mat girildiği için 54.0000 bu ortalama ne olur? Düzelir mi hepsi girilince? Onları soracaktım iyi günler.

Not: Sözlülerim 100 olacak çoğu derste (mat dahil) ve sınavı olan kardeşlerime/abilerime, ablalarıma başarılar dilerim.

Edebiyat'a nasıl çalıştın 95 aldın söyler misin?

-Matematik 19.
-Edebiyat 95.
-İngilizce 94.
-Müzik 100.
-Beden eğitimi 100.
-Kimya 85.
-Biyoloji 95.
-Fizik 90.
-Tarih 90.
-Coğrafya 100.
-Din 87.
-Tdb 86.
-Almanca 90.

92-87 arası olur ortalaman.

Edebiyat'a nasıl çalıştın 95 aldın söyler misin?

Hoca kolay sordu, bir iki tane video izledim bir de kitaba baktım öyle oldu.
Belge alabilmesi için hiçbir dersten kalmaması lazım.

Abi ikinci sınavdan 0 bile alsam 219/4`ten yine geçiyorum belgede sorun yok ama takdir gelir değil mi?
Ortalaman düzelir teşekkür alırsın eğer bir sonraki sınavlarda biraz daha iyi alırsan sözlülerin 100 olacakmış ona da maşallah diyelim.

90 falan olması gerekmiyor mu sözlüler 100 olacak her dersi özenle kontrol ettim.
92-87 arası olur ortalaman.

Eyvallah sağ ol abi peki ikinci sınavlarda bu notların üstü alsam kaç olur (mattan 90+ bekliyorum bu sefer benim eski hocam hazırlıyor nasıl sorduğunu vs. biliyorum)

Hoca kolay sordu, bir iki tane video izledim bir de kitaba baktım öyle oldu.

Abi ikinci sınavdan 0 bile alsam 219/4`ten yine geçiyorum belgede sorun yok ama takdir gelir değil mi?

90 falan olması gerekmiyor mu sözlüler 100 olacak her dersi özenle kontrol ettim.

Eyvallah sağ ol abi peki ikinci sınavlarda bu notların üstü alsam kaç olur (mattan 90+ bekliyorum bu sefer benim eski hocam hazırlıyor nasıl sorduğunu vs. biliyorum)
Genel olarak aynı notu aldığını düşünerek hesaplattım siteye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı