Lise 2. sınıfta kalmış biri için öneriler

Daha fazla  
Lise 2'de sınıfta kaldım ve 2. donem okula gıtmemeye karar verdım. Su ankı planım 2. donem suresınce bır ıse gırıp aileme destek olmak ve gelıcek sene bır İngilizce egııtmı alıp dil bölümü okuyup 1 sene hazırlıksız bır bolum ıle unıversıteye gıtmek. Sızce sınıfta kalmıs bırı ıcın bu dusunceler ne kadar dogru? Onerılerınıze acığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci dönemden sınıfta kaldığınıza nasıl karar verdiniz ?

Dil ile çok iyi bir yere varacağını düşünmüyorum dostum yani derslere biraz ağırlık vermeyi denesen nasıl olur?

Bence seneye açığa geçin.

Devamsızlık olabilir. Sınırı geçince kalıyorsun ve gelmene gerek yok.
Vallaha o bile sebep değil. Derslerine çalışan bir çocuğun devamsızlığını okul yönetimi siler zaten. Bence arkadaşın okumaya hevesi yok.

Zora alışkınım dersen günlüğü 700-800 liradan tarlaya git veya elin yetenekliyse bir kuaföre çırak olarak gir çıraklığa geçiş yap ileride belgeni alır hiç olmazsa dükkan açarsın kuaförler şu an 1 tıraştan 250 lira para alıyor. Bu arada okumaya hevesin yok 1.dönem sınıfta kalma diye bir şey yok.

Dil ile çok iyi bir yere varacağını düşünmüyorum dostum yani derslere biraz ağırlık vermeyi denesen nasıl olur?

Konudan bağımsız olarak İngilizceyi ana dili gibi konuşabilen bir insanın maddi açıdan sıkıntı çekeceğini pek düşünmüyorum. Üstüne Almanca'da öğrenirse bir kişi mükemmel olurdu açıkçası. Almanca ve İngilizce çok yakın diller.

Hocam dilin ile turistik yerlerde hizmet sektöründe çalışacaksan eyvallah ama günümüzde sadece dil biliyorsun diye hiçbir yere gelemezsin.

Hocam İngilizce uluslar arası br dil zaten dille bir şey yapması gerekiyorsa en az 2 3 dil bilmeli İngilizceyi zaten bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…