Lise 3 birisi nasıl para kazanabilir?

captanozt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar lise 3'üm günlük ailem 20 TL veriyor yetmiyor vallahi billahi millet yemek yerken bakmaktan bıktım. Okulum yakın ama yani 1 gün bile okuldan bir simit alıp bile yemiyorum biriktiriyorum ama yetişmiyor ailem zorlanıyor. Nasıl para kazanabilirim?

Yaz tatili geliyor bir restoranda komi olarak çalışabilirsiniz derdim ama seneye sınav seneniz. Realist olmak gerekirse düzgün bir para kazanamazsınız okurken.

İngilizcen varsa aile üyelerinin birisi üzerinden bir hesap açıp freelance olarak çalışabilirsin. Bunun için çok çeşitli şirket var internette arayabilirsin.

Arkadaşlar lise 3'üm günlük ailem 20 TL veriyor yetmiyor vallahi billahi millet yemek yerken bakmaktan bıktım. Okulum yakın ama yani 1 gün bile okuldan bir simit alıp bile yemiyorum biriktiriyorum ama yetişmiyor ailem zorlanıyor. Nasıl para kazanabilirim?

Hocam lise 1 benimkilerde 20 lira veriyor aynı durum bende çalışmak istiyorum babam bilmediğimiz bir yerde olmaz diyor anca tanıdık birinin yanında diyor ama tanıdıkta yok işte 😔

Eğer okumayı düşünüyorsan internetten para kazanmak gibi bir işe girişme. Yazın part time bir işte çalış ve sınavına odaklan.

Eğer okumayı düşünüyorsan internetten para kazanmak gibi bir işe girişme. Yazın part time bir işte çalış ve sınavına odaklan.
İkisini bir arada yapabilir. İnternetten freelance olarak para kazanmakla bir yerden komi olarak çalışmak arasında fark var saatliği 50 TL'ye bir yerde çalışacağına yurt dışı kaynaklı şirketlere internet üzerinden çalışarak daha fazla para kazanabilir.

İkisini bir arada yapabilir. İnternetten freelance olarak para kazanmakla bir yerden komi olarak çalışmak arasında fark var saatliği 50 TL'ye bir yerde çalışacağına yurt dışı kaynaklı şirketlere internet üzerinden çalışarak daha fazla para kazanabilir.
Hiç bir şey kazanamaz. Fark ettiysen ''Eğer okumayı düşünüyorsan'' dedim. Kazanması için bir yeteneği ve tecrübesi olması lazım, okuyacaksa yetenek kazanacak/öğrenecek zamanı yok. Tabi insanlara sunacağı bir kaç örnek işi de olmalı. Yani buda ekstra zaman demek. Dediğim gibi okuyacaksa sadece şu önümüzdeki 3 ay çalışabilir. Zaten eğer kazanacağı bir yeteneği olsaydı yapardı ve parasını kazanırdı.

Ben şahsen bunun hiçbir şey bilmeyen biri için para kaynağı olabiliceğine inanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı