Lise bırakılmalı mı?

Ali0kerem12

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 9. sınıfa gidiyorum sınıfta kaldım notlarım kötüydü, liseyi okuma hevesi kalmadı. Okula gidince aşırı sıkılıyorum sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakmalı miyim?

Okulu bırakırsan ne yapmayı düşünüyorsun? Bütün gün bilgisayar oynarım diye mi hayal ediyorsun?

Merhaba arkadaşlar. Ben 9. sınıfa gidiyorum sınıfta kaldım notlarım kötüydü, liseyi okuma hevesi kalmadı. Okula gidince aşırı sıkılıyorum sizce ne yapmalıyım? Okulu bırakmalı miyim?

Eğer babadan zengin değil isen okumak son çaren ileride pişman olursun bence bırakma.

Okulu bırakınca ne yapacaksın ona göre değişir okulu bırakım evde baba parası yiyip PC bakacaksan mantıksız.

Karar vermen gereken son yaşlarındasın, 16-17 yaşıma geldiğimde okulu bırakırım diye düşünüyorsan çok geç kalmış olursun. İş öğrenmeye usta olmaya hevesin varsa küçük yaşlarında başlaman senin için en iyisi olacaktır. Okul konusunu ailenle konuş düşüncelerini onlara aktar.

Liseye gitmediğin zaman kendini daha fazla geliştirecek misin? Bir sanayiye çırak olarak girip ustalaşacak mısın? İçerik üretip evde para kazanacak mısın?
Cevabın hayır ise, hayır bırakılmamalı. Derslerine bir zahmet daha fazla çalışıp aileni gururlandır, vatanına bir hizmet et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı