Lise değiştirme mantıklı mı?

Turk Kahvesi

Kilopat
Katılım
19 Haziran 2015
Mesajlar
986
Makaleler
2
Arkadaşlar şimdi ben lise birim, istediğim liseyi nakil puanını 6 puanla kaçırdım, lise ikide istediğim 2 lisenin de 10. sınıf kontenjanları puanıma tutuyor 9. sınıfımı sadece geçsem, zaten gittiğim liseyi pek sevmedim, 10.sınıfta lisemi değiştirsem mantıklı olur mu? Sıkıntı yaşar mıyım?
 
Eğer okulunun eğitiminden memnunsan ayrılmamanı tavsiye ederim. Çünkü başka lisede öğretmenlere yeni kişilere alışmakta zorlanabilirisin. Burada mantıklı düşünmen gerek, eğer okulun verdiği eğitim güzelse ayrılma. Lisenin neyini sevmedin, çok mu uzak? 10. sınıf olmuşsun bence değiştirme. Nakil yaptırmakta karalıysan bir sıkıntı çıkmaz.
 
Arkadaşlar bir de ilçede sosyal bilimler lisesi geliyor 1 saatlik yolu var şimdi ona gidebilirim yalnız biraz tereddütdeyim okulun adı Ilıca Yavuz Selim Sosyal Bilimler Lisesi önerir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı