Lise devamsızlık hakkı kaç gün?

5 gün özürsüz devamsızlık halinde belge alamazsın (2 dönem toplam), 10 gün özürsüz/20 gün özürlü devamsızlık süresinin en az birini aştığın halde sınıfta kalırsın (2 dönem toplam).
5 Gün özürsüz devamsızlığı aşarsan da belge alabilirsin. Kural kalkalı çok oldu.

10 gün özürsüz ve toplam 30 gün hakkın var. Eğer raporlu günün 20'yi geçerse kalmazsın sadece 10.5 gün özürsüz ve 30.5 gün toplam devamsızlık olma durumunda sınıfta kalınıyor.

Hala güncel olmakla birlikte 5 gün özürsüz devamsızlık halinde belge alınamamakta.
Bir ara kalkmıştı sanırım depremden ötürü müydü tam hatırlamıyorum ama aktif olarak devam eden bir kural.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 Gün özürsüz devamsızlığı aşarsan da belge alabilirsin. Kural kalkalı çok oldu.

10 gün özürsüz ve toplam 30 gün hakkın var. Eğer raporlu günün 20'yi geçerse kalmazsın sadece 10.5 gün özürsüz ve 30.5 gün toplam devamsızlık olma durumunda sınıfta kalınıyor.
Tamam ben yalnış biliyormusum direkt 5 günden sonra kalıyoruz sanıyordum.

Yanlış bilgi
Şu an yeni devamsızlık hakkımız kaç gün? Lisede özürsüz 5 gün olan versiyon 10 değil.

10 gun ozursuz, 20 gun ozurlu devamsizlik hakkin var. Ozurluyu asarsan sanirsam belge alamiyorsun. Ozursuzu astigin zaman sinifta kalıyorsun (Evet 10.5 gun bile olsa.).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı