Lise hayatı mı üniversite hayatı mı daha güzel?

ben 2007 de

o yüzden
Kankacım düzgünce cümle kurmak çok zor değil ama anladığım kadarıyla aralık 2007 doğumlusun ve sınıfta 2008 ve 2009'lar var. Aynı sene üniversite sınavına gireceğin için yine 2008-2009'lar olur ama senden 1 - 1.5 sene küçüklerin olması mı rahatsız ediyor. Buna takıldıysan saçma yani. Mezuna kalanlardan dolayı yaş ortalaması daha yüksek olabilir ayrıca.

Son düzenleme:
Kankacım düzgünce cümle kurmak çok zor değil ama anladığım kadarıyla aralık 2007 doğumlusun ve sınıfta 2008 ve 2009'lar var. Aynı sene üniversite sınavına gireceğin için yine 2008-2009'lar olur ama senden 1 - 1.5 sene küçüklerin olması mı rahatsız ediyor. Buna takıldıysan saçma yani. Mezuna kalanlardan dolayı yaş ortalaması daha yüksek olabilir ayrıca.
Sadece sormak istedim

Üniversitede, 60 yaşında öğrenci de gördüm. Bu önemli mi sizce.
Ok olabir

bizdede öyle ama bana göre üniversiteye gittiğimizde genel yaş artalaması 19 20 olur tabi yine 23 24 de bulunur ama bir yaştan sonra 2 3 yaş farkın önemi olmaz bence
Eyw çok teşekkürler

Tamam kankacım rahatız olmadım sadace sormak istediğim

Yani biraz doğru ama rahatsız ve kötü olamdım knkacım sadace sormak istediğim için böyle yazadım da

Sana bağlı.
Eğlenceyi, ihaneti, aşkı ve bütün bu duyguları yaşatan bir mekan.
Ben ders olarak olup ve üniversite den sonra aşk neden olmasın

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı