Lise için şehir dışına gidilir mi?

Hocam pansiyonun iyi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?+ Pansiyon paralı mı?
Okulun sitesinde fotoğrafları falan olur genelde. Pansiyonda da bursun varsa onu kestirip veya genel geliriniz genel bir şeyin altındaysa bedava kalabilirsin.

Onun dışında 3 ayda bir (yaz ayları hariç) belli bir ücret ödemen lazım. Bu ücret yıldan yıla değişiyor. En son sanırım 3000 TL civarı bir şeydi. 🤔

Okul pansiyonunda Amerikan güreşi yaptıkları için.
Türkiye'de sosyal medya kullanmayan 14 yaşındaki bir gencin bunları rahatlıkla kendi başına yapabileceğine inanıyorum.
Hadi yaptı diyelim gerek veli gerek ev sahibi buna izin verir mi? Şehir dışına bile göndermek veliler için riskli bir şeyken bir de tek başına hayatta bırakmazlar çocuklarını.

Ayrıca 2-3 çürük gördünüz diye tüm kasayı çürütmenizde de fayda yok. Kaldı ki katlar genelde sınıflara göre ayrılıyor. 9. sınıfların arasında böyle şeyleri yapacak en fazla 2-3 kişi çıkar, onu da en kötü ihtimale göre söylüyorum yoksa hiç çıkmaz bence. Onlar da kendini sigma sanan süper zekalar falandır. 🥹

Son düzenleme:
Okulun sitesinde fotoğrafları falan olur genelde. Pansiyonda da bursun varsa onu kestirip veya genel geliriniz genel bir şeyin altındaysa bedava kalabilirsin.

Onun dışında 3 ayda bir (yaz ayları hariç) belli bir ücret ödemen lazım. Bu ücret yıldan yıla değişiyor. En son sanırım 3000 TL civarı bir şeydi. 🤔

Hadi yaptı diyelim gerek veli gerek ev sahibi buna izin verir mi? Şehir dışına bile göndermek veliler için riskli bir şeyken bir de tek başına hayatta bırakmazlar çocuklarını.

Ayrıca 2-3 çürük gördünüz diye tüm kasayı çürütmenizde de fayda yok. Kaldı ki katlar genelde sınıflara göre ayrılıyor. 9. sınıfların arasında böyle şeyleri yapacak en fazla 2-3 kişi çıkar, onu da en kötü ihtimale göre söylüyorum yoksa hiç çıkmaz bence. Onlar da kendini sigma sanan süper zekalar falandır. 🥹
Maalesef ki böyle yerleri tam kavrayamamışsınız benim abim bile şu an ilçesinin en iyi okuluna gitmesine rağmen bıçak taşıyan kavga eden birçok çocuk var maalesef ayrıca ayrı eve çıkacağını söylüyorsa demmeki başedebeliceğini kabullenmiş. Ayrıca çoğu ev sahibi liselilere ya da üniversitiye giden öğrenciyi kiraya alır.

Maalesef ki böyle yerleri tam kavrayamamışsınız benim abim bile şu an ilçesinin en iyi okuluna gitmesine rağmen bıçak taşıyan kavga eden birçok çocuk var maalesef ayrıca ayrı eve çıkacağını söylüyorsa demmeki başedebeliceğini kabullenmiş. Ayrıca çoğu ev sahibi liselilere ya da üniversitiye giden öğrenciyi kiraya alır.
Hocam hangi ilçedesiniz

Hocam memleketim Çorum Boğazkale. Memleketimin komşu ilçesi Sungurlu'da fen lisesi var. Oraya gitmeli miyim? Babaannemler Boğazkale'de.

İstanbul-Sultanbeyli Türk Telekom Anadolu Lisesi
Hocam o taraflarda baya var maalesef:(

Kendisi öyle bir şey söylememiş ki, siz ikiniz dediniz onu. 🌚

Abinin ilçesindeki en iyi okul demek ki disiplin konusunda yetersizmiş. Ayrıca İstanbulda yaşıyorsanız normal zaten. Milyonlarca insanın içinden illa ki biri çıkar böyle, kimin ne olduğu belli değil ki orada. Gideceği şehir sakinse böyle kişiler olmayabilir mesela. 😶

Ev sahibi konusundaysa hani bir mucize oldu aldı diyelim. Ailesi 14 yaşındaki bir çocuğu tek başına göndermez kolay kolay. 😑

Tabii hocam kış şartları da var. O yüzden kararsız kaldım. Ayrıca köyde börtü böcek falan da var baya korkarım.

Dediğin okul bu büyük ihtimal. Açıkçası altına gelen yorumlar pek iç açıcı değil. Eski olmalarını da göz önünde bulundurmak lazım tabii ama yine de fikir edinmeye yardımcı oluyorlar. 🥲

Kendisi öyle bir şey söylememiş ki, siz ikiniz dediniz onu. 🌚

Abinin ilçesindeki en iyi okul demek ki disiplin konusunda yetersizmiş. Ayrıca İstanbul'da yaşıyorsanız normal zaten. Milyonlarca insanın içinden illaki biri çıkar böyle, kimin ne olduğu belli değil ki orada. Gideceği şehir sakinse böyle kişiler olmayabilir mesela. 😶

Ev sahibi konusundaysa hani bir mucize oldu aldı diyelim. Ailesi 14 yaşındaki bir çocuğu tek başına göndermez kolay kolay. 😑
Sence çıkmayabilir diyerek riske atmaya değer mi ayrıca ttal İstanbul'da hastane yanında yani ormana yakın yani bağcılardaki adam gelemiyor ve ayrıca 94 ile alıyor yani demmeki Bu da okulun disiplinli olduğunu belirtiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı