Lise nasıl bırakılır?

KaptanSmurf

Picopat
Daha fazla  
Açık lise terk edilebilir mi? 10. sınıfım, açık lisede okuyorum ve okuldan tam anlamıyla bıktım. Terk işlemi nasıl yapılır? Açık liseden ayrılınır mı?

Kanka ayrılmak diye bir şey yok belli ki üniversite okumayacaksın hiçbir şey yapmaz isen gelir geçer sınavlara gitme zorunluluğun yok

Açık lise terk edilebilir mi? 10. sınıfım, açık lisede okuyorum ve okuldan tam anlamıyla bıktım. Terk işlemi nasıl yapılır? Açık liseden ayrılınır mı?

Açıkdasın zaten ama illa istemiyorum dersen okuldan kaydını sil.

Hocam, neden bıkakmak istiyorsunuz ? Size yardım etmek isterim, ders konusunda falan. Açık lisede 3. yılıma gireceğim. Aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz. Belki de her şey üst üste gelmiştir, bu yüzden bırakmak istiyor olabilirsiniz. Şu anda sinirli olabilirsiniz; bence sakin bir kafa ile düşünün.

Hocam, neden bıkakmak istiyorsunuz? Size yardım etmek isterim, ders konusunda falan. Açık lisede 3. yılıma gireceğim. Aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz. Belki de her şey üst üste gelmiştir, bu yüzden bırakmak istiyor olabilirsiniz. Şu anda sinirli olabilirsiniz; bence sakin bir kafa ile düşünün.

Dersler oldukça canımı sıkıyor. Büyüyünce diploma gerektirmeyen işlere girer çalışırım diye düşünüyorum. Zor geliyor, hiç çalışma isteğim yok. Üstelik sağlık sorunlarım ve motivasyon eksikliğim de bu durumu daha da zorlaştırıyor. Bu yüzden açık liseyi bırakmayı düşünüyorum.

Dersler oldukça canımı sıkıyor. Büyüyünce diploma gerektirmeyen işlere girer çalışırım diye düşünüyorum. Zor geliyor, hiç çalışma isteğim yok. Üstelik sağlık sorunlarım ve motivasyon eksikliğim de bu durumu daha da zorlaştırıyor. Bu yüzden açık liseyi bırakmayı düşünüyorum.
Hocam, diploma gerektirmeyen iş mi kaldı? Adamlar artık garsonluk için bile üniversite diploması istiyor. Ben de sizin geçtiğiniz yollardan geçtim. Çevrenizde 'Okumak boş' gibi söylemler duyabilirsiniz, ama ilk 10 bine girip işsiz olan birini ne gördüm ne de duydum. 'Bırakmayın, ne olacak?' Bari bir amacınız olur; liseyi bitirip ardından güzel bir üniversiteye gidersiniz. Sağlık durumunuz hakkında bir fikrim yok, ama bence şu an her şey üst üste gelmiş durumda. Kendinize birkaç gün verin, sonra daha sakin bir şekilde düşünün.

Meslek lisesine yazıl ya da açığa geçip iş öğren. daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı