Lise öğrencisi olarak nasıl para kazanabilirim?

1) Sanayi.
2) After Affects, Photoshop, Illustrator gibi programları kavradıktan sonra da iş yapabilirsiniz. Intro yapma, Steam vitrin çizimi, kapak resmi gibi.
3) Oyun oynayarak. CS: GO ve PUBG bunun için en uygunları bence.
4) Kullanılmayan eşyaları satarak.
 
Arkadaşlar, bir lise öğrencisi olarak para kazanmak istiyorum. Şu anda bazı isteklerim var özellikle de onları karşılamak için. Bunun için de yaklaşık 200-300 TL civarı (fazlası olsa daha güzel tabii) ihtiyacım var. İleriki süreçte bu parayı kazandıktan sonra da yine bu kadar kazanabilmek için yani bu para kazanmayı sürekli tutmak adına iş olarak neler yapabilirim? Lütfen Bitcoin'e yatır vb. şeyler önermeyin. Böyle yapabileceğim, bana sıkıntı çıkarmayacak helalinden işler arıyorum kendime. Bu arada yazılıma ilgim var, hem okulda hem biraz da kendim yazılım öğreniyorum. (Çok iyi değil, orta-ortanın biraz altı seviyede) ekstra olarak bu parayı kısa sürede (1-2 ay gibi) kazansam benim için daha iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi bekliyorum 😄
Derslerin iyiyse gidip birkaç çocuğa özel ders verebilirsin.
 
Arkadaşlar, bir lise öğrencisi olarak para kazanmak istiyorum. Şu anda bazı isteklerim var özellikle de onları karşılamak için. Bunun için de yaklaşık 200-300 TL civarı (fazlası olsa daha güzel tabii) ihtiyacım var. İleriki süreçte bu parayı kazandıktan sonra da yine bu kadar kazanabilmek için yani bu para kazanmayı sürekli tutmak adına iş olarak neler yapabilirim? Lütfen Bitcoin'e yatır vb. şeyler önermeyin. Böyle yapabileceğim, bana sıkıntı çıkarmayacak helalinden işler arıyorum kendime. Bu arada yazılıma ilgim var, hem okulda hem biraz da kendim yazılım öğreniyorum. (çok iyi değil, orta-ortanın biraz altı seviyede) ekstra olarak bu parayı kısa sürede (1-2 ay gibi) kazansam benim için daha iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi bekliyorum 😄

Öncelikle merhaba, PC varsa bionlukta işe girebilirsin bir sıkıntı var IBAN istiyor 18 yaşından küçükler girmesi tavsiye edilmediği için, annenin babanın ibanınıda girebilirsin. 18 yaşından büyüksen bankaya git kart çıkarttır ve bionlukta işe gir.
CS:GO'dan düşen itemleri nasıl karta atabiliriz? Ben bulamadım çözümünü.

ByNoGame'den satabilirsin ama küçük küçük itemlerse belirli bir yere gelene kadar bekle sonra Steam'den sat sonra büyük itemi ByNoGame'den sat ininal veya her ne ise transfer et.
 
Okulda beni seven kızlarla para karşılığı sevgili oluyordum, evlere gitmiyordum babalara yakalanmamak için ama kafelerde falan buluşuyorduk, onlar ne isterse yapıyordum. Benim eski okul zengin mekanı olduğu için, okulda erkek polülasyonu az olduğu için ve fiziğim yüzünden iyi para kırıyordum bu işten :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı