Lise sınavından 60 almak iyi mi?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, normalde böyle konu açmayacaktım ama çevremde 60 aldı diye üzülen çok kişi vardı. Bende bugün sınavdan 60 aldım ve merak ediyorum. Normalde sınava girdiğim derste gayet iyiydim. Hatta sınıfta da en iyi bendim denebilir. Fakat 2 hafta karantinada olduğum için derse giremedim ve sınavdan önceki ders çalıştım. Sınav 2 saat sürdü ve en sonda bayağı bir terledim. Neyse sizce 60 iyi bir not mu? Benim için ne kötü ne de iyi.

Son düzenleme:
Kumanda kontrol dersi. Normalde süre uzun fakat okulda teknik bölüm olduğum için çözülmesi gereken formüller vardı ve teknik resim kurallarına göre kafadan devre oluşturup kurmam gerekiyordu. süre uzun olmasına rağmen zar zor yetiştirdim.
Endüstriyel bakım-onarım bölümündesin sanırım. Ben elektronik ve haberleşmedeyim ama bakım onarımdaki arkadaşlarım dersin ve sınavların gerçekten çok zor olduğunu söylüyor. Çok takılmayın o yüzden. Hatta 60 kötü bir not değil bu ders için.

Merhaba, normalde böyle konu açmayacaktım ama çevremde 60 aldı diye üzülen çok kişi vardı. Bende bugün sınavdan 60 aldım ve merak ediyorum. Normalde sınava girdiğim derste gayet iyiydim. Hatta sınıfta da en iyi bendim denebilir. Fakat 2 hafta karantinada olduğum için derse giremedim ve sınavdan önceki ders çalıştım. Sınav 2 saat sürdü ve en sonda bayağı bir terledim. Neyse sizce 60 iyi bir not mu? Benim için ne kötü ne de iyi.

Önemli olan sınav notun değil konuları öğrenip kendini geliştirebilmek. Lisede baraj 50 zaten, 55 bile alsan yeterli sınıfı geçtiğin sürece pek problem yapma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı