Lise sonda Almanya'ya taşınılır mı?

plavi

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu yıl lise 12'ye geçecektim fakat beklenmedik bir Almanya yolculuğu çıktı. Ailem Almanya'ya gitmeyi düşünüyorlar fakat araştırdığım kadarıyla liselerde fen konuları işleniyor ve eşit ağırlık seçtiğimden fen konularını bilmiyorum. Ayrıyeten müfredat farklılıkları da bulunmakta (coğrafya, tarih vb.). Bundan dolayı lisenin son 4 yılını 1 yıla mı sığdırmam gerekecek? Bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kılçıksız balık bulmuşsunuz, yiyeyim mi diye soruyorsunuz. Oraya gittikten sonra okuldu oydu buydu her türlü halledersiniz zaten.
Evette dediğim gibi lisenin son yılında gitmem vede + olarak müfredat farklılığı yüzünden liseyi iyi bir şekilde bitirebilirmiyim bilemiyorum.

Hayatının son yılında bile gidilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu şu şekil açtım.

Hayır. Ordada sınav var vede oraya gidersem görmediğim konularında yükümlülüğünü almış olacam ondan dolayı konuyu açtım.
Türkiye'deki sınav bambaşka bir şey, + muhtemelen birkaç sene geride başlayacaksınız yani çalışmak için uzun bir zamanınız olacak. Ayrıyeten orada üniversite iş bulmak veya geçinmek için zorunlu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı