Lise sonda temel dershaneden mi atılmalı YouTube'dan mı?

ReaveRR33

Centipat
Katılım
18 Haziran 2022
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Okullar açıldığında 12. Sınıfa geçmiş olacağım. 9 ve 10. sınıfım pandemi nedeniyle 0'a yakın. Bu yaz ve 12.sınıfta güzel ve iyi bir planla bütün eksiklerimi kendi başıma halledebileceğime inanıyorum, fakat ailem bu konuda benimle zıt düşüncede. Kendileri beni dershaneye yazdırmak istiyorlar. İlk olarak hem çok para, hem de bu devirde artık Youtube seçeneğim var. Beğenmediğim hocayı değiştirebiliyorum, anlamadığım yeri geri sarabiliyorum falan. Ayrıca okul zamanı gidersem eve 9 da geleceğim. O yorgunluk dinlen derken boşluklarımı giderebileceğim bir zaman asla oluşmayacak.
Hedefim ilk 50 bin. Dediğim gibi kendi başıma başarabileceğime inanıyorum fakat ailem bu konuda dershaneye zorluyor. Sizce hangi yolu izlemem doğru olur?
 
Bende seninle aynı durumdayım. Ben ilk birkaç gün dershaneleri dolaşacağım. Beğendiğim olursa o şekilde kayıt yaptırırım. Beğenmezsemde YouTube ile devam.
 
Tabii ki kendinize inanmanız güzel ama iş bilgisayar olunca zamanla inanç değişebiliyor. Sizin yaşınızda ve yerinizde olsaydım muhtemelen ben de bilgisayar düşünürdüm ama şu an soracak olsanız dershane'yi seçerdim.
 

Geri
Yukarı