Lise stajı için CV nasıl hazırlanmalı?

bayram.celik1

Picopat
Merhaba. 11. sınıf bilişim öğrencisiyim seneye staj var. Başvuru için 1 yer CV istedi. Ama CV benim bildiğim kadarıyla önceki çalıştığımız yerleri falan yazdığımız kağıt.

Ancak ben daha önce bir yerde çalışmadım ki öğrenciyim zaten. Hani ne yazabilirim ki ben bu CV'ye? Sadece isim soy isim, nerede okuduğumu falan mı yazacağım yani? 3 - 5 cümlelik de CV olmaz. Ne yapmalıyım?

ChatGPT veya DeepSeek gibi yapay zeka programlarından herhangi birine normalde yazabileceğin 3-5 kelimeyi uzun ve altı doluymuş gibi gösterecek bir CV örneği oluşturmasını iste.

Şu bilgileri yazabilirsiniz: Ad, soyad, iletişim bilgisi, ikametgah, sosyal medya platformları (Instagram veya X'ten ziyade işinle ilgili olanlar. Örneğin LinkedIn ve GitHub), bilgi sahibi olduğunuz teknolojiler, teknik yetenekler, eğitim geçmişi, geliştirdiğiniz projeler, belki sertifikalar, bildiğiniz diller.

GPT fazla gelişti dostum, sokak ağzında ve webde benzerliği olmayan içerikler üretmeye başladı. Trial olanlar bile çok iyi şu an, denemesini tavsiye ederim.
Hocam 2-3 cümlelik CV hazırladım bile.
Şuan evet ChatGPT baya gelişti. Çok daha samimi geliyor bana şuan.
Yazarken reis, kral falan diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı