Lise stajında sigara içebilir miyim?

Hocam kışın sigara içmeye bayılırım yağmurda falan. Durduramıyorum kışın kendimi:(

Ailem öğrenirse konuyu mezarlıkta güncelleyebilirim ancak.

Yani 18 yaşında bir insansınız özgür değil misin tamam kızarlar normal de gizlememnin alemi yok ben gayet her şeyi açık net dürüst şekilde derim yani.
Değilim 1 sene var reşit olmama.

Ben 18 sandım. :(

Fakat az kalmıştır zaten.

@333365 e tabii ki öldürecek halleri yok da. Öğrendikten sonra rahat rahat içecek, kendine zarar verecek bol bol. Bence öğrenmeleri daha kötü.

Öğretmenlere pek güzel gözükmeyebilirsiniz ama öğretmenede bağlı tabii. Babamın eski bir öğrencisi vardı çocuğun tek sıkıntısı sigara derdi hep.

Vallahi hocam ailemi bir tanısanız keşke. Sigara içmek için yaşadığım yerden 1 saat yürüyorum.

Benim ailem çok dindar bir aileydi, ben 12-13 yaşlarındayken alkol alıyordum. Başta çok kızdılar, sonradan alıştılar. Marifetmiş gibi anlatmıyorum bu arada. Ailenizden gizlemeniz bence doğru değil. Ailenizin de böyle davranması doğru değil, yasak koyunca sanki tatlıymış gibi geliyor. Daha çok içiyorsunuz.

Ben içmiyorum ama içenlerin elinde görünce "ulan bir tane de ben yaksam acaba" diyorum. Karizmatik geliyor fakat onun bağımlısı olmak gereksiz ya. Günde bir yakarsın yeter işte :D yetmez mi?

Merhaba arkadaşlar, bir hata yaptım ve sigaraya başladım yıllar önce, keşke başlamasaymışım köpek gibi pişmanım. Neyse gelelim konuya, arkadaşlar biliyorsunuz 1 hafta sonra kullar açılıyor 12.sınıfım ve staja başlıyorum, çalışıcağım yerin önün de sigara içsem herhangi bir şey olur mu?

Molalar da ve oradan birkaç metre uzaklıkta falan. Ailem bilmiyor sigara içtiğimi. Öğretmenlere falan bildirirler mi sigara ile gidersem?
Neden kolaya kaçıyorsunuz, bırakmak yerine neden ona yenik düşüp içmeye devam ediyorsunuz?
Ben içmiyorum ama içenlerin elinde görünce "ulan bir tane de ben yaksam acaba" diyorum. Karizmatik geliyor fakat onun bağımlısı olmak gereksiz ya. Günde bir yakarsın yeter işte :D yetmez mi?
Hocam ne karizmatiği hiç karizmatik değil bakış açınızı değiştirin biraz daha çok ciğerlerine ve insanlara zarar veren insanlar olarak görüyorum ben ki öyle zaten. Cebinize zarar, sağlığınıza zarar,diğer insanlara zarar diğer insanlar da onun dumanını çekiyor,Müslümansanız dinen de haram olan bir şey. Bu kadar sebep varken hala içeni anlamıyorum.

@Eren.exe ben içmiyorum, içeni de desteklemiyorum. Tabii ki de zararlı, sadece bana görünüşü güzel geliyor keşke faydalı bir şey olsa da ben de içsem yani :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı