- Makaleler
- 6
Hangi kurumda staj yapacağınıza ve şartlarına bağlı. Daha fazla alışmadan bırakmak için de güzel bir bahane olabilir. İlerleyen zamanlarda çok ama çok zorlaşıyor.
Yok hocam neresi karizmatik? Sigara içip köhür köhür öksürmek mi? Yada sigarayı bırakamayıp her gün kaç kere ona yenik düşmek mi? Bırakamayanlar Alo 171'den destek almalılar. Yanlış anlamayın bu arada bırakmak çok zordur eminim ama destek alınmalı ve emin adımlarla bırakmaya çalışmak lazım.@Eren.exe ben içmiyorum, içeni de desteklemiyorum. Tabii ki de zararlı, sadece bana görünüşü güzel geliyor keşke faydalı bir şey olsa da ben de içsem yani![]()
Yok hocam anladım sizi sadece görünüşünün neresini beğendiniz yani tam olarak neyini beğendiğinizi merak ettim biliyorum sigara içenleri desteklemediğinizi.@Eren.exe siz beni anlamadınız ama sıkıntı yok. Sigara konusu, sağlık yönünden ve İslam'i yönden tartışmaya kapalı. Ben sadece görünüş üzerinden yorumladım.
Yok hocam neresi karizmatik? Sigara içip köhür köhür öksürmek mi? ya da sigarayı bırakamayıp her gün kaç kere ona yenik düşmek mi? Bırakamayanlar alo 171'den destek almalılar. Yanlış anlamayın bu arada bırakmak çok zordur eminim ama destek alınmalı ve emin adımlarla bırakmaya çalışmak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.