Lise stresli bir yer mi?

limon.34

Picopat
Başlıktaki gibi dostlar. Hocalar o kadar çok baskı yapıyor ki şu dersin iyiyse şuna git, bu kötüyse gitme falan. Lise çok stresli bir yer 10. sınıfım sizin zamanınızda da böyle çok stresli miydi?

ben şuan 10. sınııfım ve fen lisesinde okuyorum. okuldaki hocalar hiçte baskıcı değiller hatta aşırı samimiler ve hiç ders için üstelemiyolar arkadaşça konuşuyorsun. okula eğlenerek gidiyorsun ve aşırı iyi öğreniyorsun yani. açıkçası okuldan okula değişiyor bence. özellikle arkadaş ortamın da iyiyse tadından yenmez

10. sınıf tercih done miydi galiba, bölüm seçmenizde size yol gösteriyorlar. Fakat evet lise stresli bir yerdi. Özellikle o sınav haftaları kabus.

Evet hocam sanki kendileri okuyacakmış gibi bizi çok fazla yönlendirmeye çalışıyorlar.

ben şuan 10. sınııfım ve fen lisesinde okuyorum. okuldaki hocalar hiçte baskıcı değiller hatta aşırı samimiler ve hiç ders için üstelemiyolar arkadaşça konuşuyorsun. okula eğlenerek gidiyorsun ve aşırı iyi öğreniyorsun yani. açıkçası okuldan okula değişiyor bence. özellikle arkadaş ortamın da iyiyse tadından yenmez
Olabilir dostum her okulun hocası farklı benimki 93 puanlı anadolu lisesi obp li

Başlıktaki gibi dostlar. Hocalar o kadar çok baskı yapıyor ki şu dersin iyiyse şuna git, bu kötüyse gitme falan. Lise çok stresli bir yer 10. sınıfım sizin zamanınızda da böyle çok stresli miydi?

Nasıl lise olduğuna bağlı ben meslek lisesindeyim bilgisayar bölümündeyim bende stres sadece sınıfta kalma korkusundan dolayı oluşuyor yoksa okuldaki keko tipler falan umurumda olmuyor sınıfı geçin yeter. Gerisi önemli değil sınav haftası korkunç olabiliyor.

Kanka nasıl bir okul olduğuna bağlı ben sağlıkta okudum bitirdim hocalarımız çok iyiydi bizde okul bölümleri vardı puanına göre bölüm seçiyordun sana tavsiyem bol arkadaş edinmeye çalış iyi olsun aran hocalarınla 3 yıl biter hemen. Korkutma kendini.

Hafife almayın derim geleceğinizi çok etkiliyor lise.

Kral bizde de aynı durum var bende 9. sınıfa geçtim. 90 OBP'li Anadolu lisesindeyim. Hocalar çok baskıcı bir de maarif model diye bir şey getirmişler bütün iş bize biniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı