Lisede 250CC motor alınır mı?

Arkadaşlar 250CC motor hızlı bir motor değil eğer arkadaş geçmişinde bisiklet sürmüşse çok rahat alışabilir 250CC'ye ama dediğim gibi MT25 R25 gibi Japon almayacaksa.

Bak işte bu çok komik şu yorumundan hayatında motorsikletin üstüne binmediğini dahi çıkartabiliriz ben buna gülerim en fazla açıklama bile yapamam :D

Hocam, kaza yaparsa diyorsunuz ne kadar düşük bir olasılık olduğunun farkındasınız değil mi?

Türkiye'de motosiklet kullanırsan çok büyük olasılıklar günde en az 2 defa kaza atlatıyorsun :D

Bak işte bu çok komik şu yorumundan hayatında motorsikletin üstüne binmediğini dahi çıkartabiliriz ben buna gülerim en fazla açıklama bile yapamam :D

Hatta 125CC'ye alışması daha zor çünkü motor sürekli vites isteyecek gazı sürekli açacaksın vb benim düşüncem bu top Speed'i 140-150'yi geçmeyen motorları sürebilir diye düşünüyorum

Türkiye'de motosiklet kullanırsan çok büyük olasılıklar günde en az 2 defa kaza atlatıyorsun :D

Senin yaşın kadar motora binmişimdir. Burada düşünce söylüyoruz herkesin düşüncesi farklı, herkes aynı değil o yüzden düşüncelerime katılmasan bile saygı duymanı istiyorum dostum

Bir de hız kapasitesi var, hız yapabiliyor diye sonuna kadar gazı köklemek de gerekmiyor.

Hayır ben 250CC'nin o kadar hızlı giden bir motor olmadığını söylemeye çalışıyorum

En basitinden örnek vereyim motor bilmeyen arkadaşıma RS200 verdim tekte kaldırdı motoru ve gezdi bildiğin hem de gaz açarak. Her insan aynı değil bunu bilerek konuşun lütfen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı