Lisede motor alınır mı?

Güzel bir skuter alınabilir, hem bagajın olur kaskını montunu oraya koyarsın hemde yakıt ve bakım masrafı olarak bütçe dostudur.

Bu sayede lise bitince 250CC güzel bir vitesli motosiklet alıcak kadar tecrübe elde edersin.

Elinden iş geliyor ise bakımlarını bile kendin yapabilirsin. Buradan artan para ile kankanla gezebilirsin.

Alınır ayrıcalığında olur it köpekleri peşinde pervane de edersin.
Masrafından kalkabilirsen kesinlikle al.
Gerçek anlamda söylediysen okul yolumun üstünde hiç köpeğe rastlamadım desem yeridir. He' mecazi anlamda söylediysen onu idare edeceğiz artık :D Mahallede kekolar biraz fazla ama iyi bir kilitle hallederim diye düşünüyorum. 4 tane de boş odunluk var. Bir tanesini boşaltıp hem içeriye kalın bir demir yaptırtırım ona kitlerim hem de kapısını kitlerim.
Yalnız samimi bir arkadaş ortamın varsa "Kanka beni eve kadar atsana yhaaaaa" tarzı söylemlerle de sıkça karşılaşırsın. Onun da masrafını kat derim :D
Onu çoktan düşündüm. Öyle bir insan değilim, yardım etmek isterim tanıdıklarıma. Aynı yöne gidiyorsak evine bırakmasam da gideceğim yere kadar bırakırım herhalde :D

Gerçek anlamda söylediysen okul yolumun üstünde hiç köpeğe rastlamadım desem yeridir. He' mecazi anlamda söylediysen onu idare edeceğiz artık :D Mahallede kekolar biraz fazla ama iyi bir kilitle hallederim diye düşünüyorum. 4 tane de boş odunluk var. Bir tanesini boşaltıp hem içeriye kalın bir demir yaptırtırım ona kitlerim hem de kapısını kitlerim.
Aynı yöne gidiyorsak gideceğim yere kadar bırakırım, devamını kendi halletsin bana ne :D
Yok çakma dostlar anlamında söyledim insani yönden.
Ve bana sorarsan bu şuan diceğim şey tabikide sana kalmış ancak A1 Cbr125r sınır motordur A1 alınabilcek performanslı en havalı motordur honda az yakar diğerlerine oranla.
Ama bütçeni aşar büyük olasılıkla o ayrı.

Ve bana sorarsan bu şuan diceğim şey tabikide sana kalmış ancak A1 Cbr125r sınır motordur A1 alınabilcek en performanslı havalı motordur honda az yakar diğerlerine oranla.
Öyle bir motor değil de skuter düşünüyorum başlangıç olarak. Hem öğrenmesi daha kolay olur hem de masrafı daha az olur. İleride de satıp daha iyi bir şey alırım.

Yalnız samimi bir arkadaş ortamın varsa "Kanka beni eve kadar atsana yhaaaaa" tarzı söylemlerle de sıkça karşılaşırsın. Onun da masrafını kat derim :D
Ve bana sorarsan bu şuan diceğim şey tabikide sana kalmış ancak A1 Cbr125r sınır motordur A1 alınabilcek performanslı en havalı motordur honda az yakar diğerlerine oranla.
KTM RC125 hakkında ne düşünüyorsun ? Yakıt performansı dışında yakıt önemli değil.

KTM RC125 hakkında ne düşünüyorsun ? Yakıt performansı dışında yakıt önemli değil.
Onu eklemeyi unuttum bak Bu ikisi iyidir.(CBR 125r,RC125)
Daha iyi lastikler ile daha iyi yol tutuş.
Abs ile daha güvenli frenleme.
Daha yüksek beygir.
Hepsi bi arada KTM. Ancak masraf vs açısından CBR nazaran tuzludur ve a1 alınır mı onu bilmiyorum.
Ama para sıkıntın varsa veya ben motoru düşürürum yedek parcasi vs sorun istemiyorsan cbr.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı