Lisede açık öğretime geçmeli miyim?

lolcuefe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek lisesinde okuyorum.11. sınıfım ve fizik kimya biyoloji görmüyorum, haftada sadece 2 ders saati matematik görüyorum. O da temel matematik, yani AYT konuları müfredatta yok. 9,10. sınıf puanlarım iyi çalışırsam TYT'den iyi puan alabileceğime inanıyorum ama TYT'den sadece 2 yıllık üniversitelere girilebiliyor. Tavsiyeniz nedir? Açık öğretime geçip dershaneden mi üniversiteye hazırlanmalıyım yoksa okula devam edip ek dershaneye mi gitmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek lisesinde okuyorum.11. sınıfım ve fizik kimya biyoloji görmüyorum, haftada sadece 2 ders saati matematik görüyorum. O da temel matematik, yani AYT konuları müfredatta yok. 9,10. sınıf puanlarım iyi çalışırsam TYT'den iyi puan alabileceğime inanıyorum ama TYT'den sadece 2 yıllık üniversitelere girilebiliyor. Tavsiyeniz nedir? Açık öğretime geçip dershaneden mi üniversiteye hazırlanmalıyım yoksa okula devam edip ek dershaneye mi gitmeliyim?

Okulunuz bayağı boş açığpa geçiip dershaneye gitmeniz daha mantıklı okul yerine daha kaliteli bir eğitim alırsınız sınav derdniniz de olmaz (açığın sınavları bayağı kolay) veya dershaneye gitmek yerine evden çalışabilirsiniz ama anlamadığınız yer olursa sorun oluyor vs bence dershaneye gidin günde 2 saat bile olsa sonra evde çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı