Lisede akran zorbalığı

Hiç umursama kardeşim zaten bu çocukları ailesi bile sevmediği için böyle oluyorlar, bende uğradım zamanında o zamanlar çok üzülmüştüm şu an umurumda bile değil mesela. Zaman geçtikçe unutuyorsun.

Sağ olun öyle yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun öyle yapacağım.

Önerdiğim şey biraz saçma olmuş ama başka yapacak bir şeyin yok maalesef bizzat yaşayan kişilerden biri olduğum için söylüyorum. Tek yapmanız gereken şey bu durumu kabullenip kendinize yatırım yapmak. Bu sayede ileride sizin gibi zorbalığa uğrayan başka bir kişi görünce yardım edebilirsiniz. Yaşadıklarınız için çok üzgünüm umarım son bulur.

Hocam işte vursam ölecek.

O zaman tek yapacağınız şey gülüp geçmek. Aynısının 1.65 boy 86.5 kilo olanını yaşadım bir de onu düşünün sizin yaşadığınız gene iyi boylu poslusunuz. Eğer çok da kilolu bir tarafınız varsa bir 4-5 kilo verip yağ oranınızı azaltmanız yeterli olacaktır. O sözde "arkadaş"lar biraz eğlence yapmak istemişler kendi çaplarında.

Arkadaşlar merhaba.
Yeni kaliteli bir liseye geçtim sınıfımız %1 % 2'lerle dolu normalde terbiye seviyesi yüksek bir sınıf hayal etmiştim. Ama maalesef bu cuma yaşadığım akran zorbalıkları beni şoka uğrattı. Sınıf grubunda 1 arkadaş kilolu bir çocuk attı ve bu çocuk "ismimi söyledi" ve çocuk kiloluydu arkadaşlar. Ve aynı günün sabahı hocamız İngilizce şarkı açtı söyleyen gene kiloluydu ve aynı kişi gene cana benziyor bu dedi. Arkadaşlar bu sözler gerçekten hiç hoşuma gitmedi. 1 80 boyum ve 85 kiloyum çok da kilolu göstermememe rağmen bu söylemler gerçekten kalbimi acıttı bunu söyleyen arkadaşa verdiğim cevaplar SS'lerde mevcuttur. Son olarak bunları sizlere açıp fikir almak istiyorum ben herkese okulda güler yüzlü davranırken birden bu tür tepkilerle karşılaşmam beni şaşırttı.

Yani ne desem bilemiyorum.

Bizde geçtik o yollardan o zorbalık sadece ilgi çekmek için sınıfın içinde haberin olsun. İlgimi arıyon la bebe, diye vur enseye akıllanır yanlış anlama gidip yapmada ilgi arıyolar sınıftada sevdiği kız varsa komik şeyler yapabiliyo insanlar :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.
Yeni kaliteli bir liseye geçtim sınıfımız %1 % 2'lerle dolu normalde terbiye seviyesi yüksek bir sınıf hayal etmiştim. Ama maalesef bu cuma yaşadığım akran zorbalıkları beni şoka uğrattı. Sınıf grubunda 1 arkadaş kilolu bir çocuk attı ve bu çocuk "ismimi söyledi" ve çocuk kiloluydu arkadaşlar. Ve aynı günün sabahı hocamız İngilizce şarkı açtı söyleyen gene kiloluydu ve aynı kişi gene cana benziyor bu dedi. Arkadaşlar bu sözler gerçekten hiç hoşuma gitmedi. 1 80 boyum ve 85 kiloyum çok da kilolu göstermememe rağmen bu söylemler gerçekten kalbimi acıttı bunu söyleyen arkadaşa verdiğim cevaplar SS'lerde mevcuttur. Son olarak bunları sizlere açıp fikir almak istiyorum ben herkese okulda güler yüzlü davranırken birden bu tür tepkilerle karşılaşmam beni şaşırttı.

Yani ne desem bilemiyorum.
hocam muhattap bile olmayın sınıfta kendinize kitle toplayın çok üstünüze gelirse yumruğunu atmaktan çekinmeyin çok kafaya takan biriyseniz spora başlayın fiziksel olarak kendinizi güçlendirin böyle tiplere olacak en iyi çözüm sağlam bir dayak bence laftan anlıycak insanlar değildir vede sınıfta bi anda yanınıza gelen insanlara sırlarınızı vb paylaşmayın herkese karşı mesafenizi koyun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı