devlet okulu ama bilmiyorum yinede sağolDevlet okuluysa öyle bir şeyin olması imkansız. 40 dakika ders 10 dakika teneffüs oluyor.
Rica ederim. Arkadaşının dediği şeyi daha önce görmemiştim, öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. 2 gün sonra göreceksin zaten nasıl olacağını. Başarılar.Arkadaşım sanırım o 80 dakikanın içinde 3 ders olacak dedi ve 3 derste farklı hoca falan olacak dedi de orası ne kadar doğru hiç bilmiyorum yine de sağ ol
Üniversite de bile o kadar olmuyor.devlet okulu ama bilmiyorum yinede sağol
4 yılımı böyle blokla geçirdim çünkü okulumuz yoktu öğle aramız 15 dakikaydi son sene diğer seneler 25 falandı galiba aslında o kadar kötü değil de sayısal dersler çok bunaltıyordu sonradan.
Rica ederim. Arkadaşının dediği şeyi daha önce görmemiştim, öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. 2 gün sonra göreceksin zaten nasıl olacağını. Başarılar.
Ben lise sondayken Atelye dersleri hep blok dersti. (2017)Arkadaşlar ben liseye yeni geçtim ve lisede sanırım blok halinde olacak dersler 4 blok her blok 80 dakika ders 10 dakika tenefüs bu oluyor mu liselerde yoksa anormal bir şey mi? Çünkü benim bildiğim kime sorsam dersler 40 dk olur 10 dk tenefüs bu saçma değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.