Lisede arkadaş satmak

Ben 9. sınıfı endüstri meslek lisesinde okudum. Sonrasında aynı sınıftaki iki arkadaşımla beraber üç kişi beraber bir Anadolu lisesine geçtik. Bunlardan biri sürekli açık arayan biriydi ve kızların yanında hep beni ezerdi. Diğeri ise duruma göre şerefsiz genel olarak iyi biri fakat hemen galeyana gelebilen biri. Sürekli yaptıkları hatalardan ben suçlu çıkıyorum. Bayağıdır böyle. Üçümüz için kurduğum grupta artık yazdıklarımı bile takmıyorlar. Neden dostum diyebileceğim insan yok. Babam asker olduğu için bana güvenmediklerini düşünüyorum. Çünkü herkes daha önceden birbirini tanıyor ben sonradan dahil oluyorum. Ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 9. sınıfı endüstri meslek lisesinde okudum. Sonrasında aynı sınıftaki iki arkadaşımla beraber üç kişi beraber bir Anadolu lisesine geçtik. Bunlardan biri sürekli açık arayan biriydi ve kızların yanında hep beni ezerdi. Diğeri ise duruma göre şerefsiz genel olarak iyi biri fakat hemen galeyana gelebilen biri. Sürekli yaptıkları hatalardan ben suçlu çıkıyorum. Bayağıdır böyle. Üçümüz için kurduğum grupta artık yazdıklarımı bile takmıyorlar. Neden dostum diyebileceğim insan yok. Babam asker olduğu için bana güvenmediklerini düşünüyorum. Çünkü herkes daha önceden birbirini tanıyor ben sonradan dahil oluyorum. Ne yapmalıyım ?
Ben 8. Sınıf öğrencisiyim, benim de hiç arkadaşım yok. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde "dostum" diyeceğim kimse yok, umrumda değil. Dost aradıkça düşman kazanıyoruz. Sana anlayacağın dilde, benim de hayat felsefemi açıklayayım "Ne kadar mesafe koysam da olmuyor be moruk, anla beni! Onlarca gereksizin kankasıyım". Sen yakaladın bu inceyi :D
enes.wtp
istediğin zaman yazarsın. Sizi kullanıyorlar mı, bilmiyorum ama onunda vakti gelir. Forumdan tanıdığım kadarı ile biraz zor bir hayattasın. Kafanı dağıtmaya bak.

Ben 9. sınıfı endüstri meslek lisesinde okudum. Sonrasında aynı sınıftaki iki arkadaşımla beraber üç kişi beraber bir anadolu lisesine geçtik. Bunlardan biri sürekli açık arayan biriydi ve kızların yanında hep beni ezerdi. Diğeri ise duruma göre şerefsiz genel olarak iyi biri fakat hemen galeyana gelebilen biri. Sürekli yaptıkları hatalardan ben suçlu çıkıyorum. Bayağıdır böyle. Üçümüz için kurduğum grupta artık yazdıklarımı bile takmıyorlar. Neden dostum diyebileceğim insan yok. Babam asker olduğu için bana güvenmediklerini düşünüyorum. Çünkü herkes daha önceden birbirini tanıyor ben sonradan dahil oluyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba konudan 1 ay sonra yazıyorum kusura bakma daha yeni gördüm konuyu ben 8.sınıfa gidiyorum şimdi beni takmiyacaksın farkındayım neyse ben yazayım da okumasanda olur her neyse benim de başıma gelmişti bundan 2 ay önce okulda falan bazen oluyordu bende onları dövüyordum ama hep ceza alıyorum (tutanak vb anladın sen yani) her neyse bende bunu sosyal hayattaki arkadaşlarım dışarıda hava atmak için kullanıyordu bir gün bir kızın yanında yolda yürürken el şakası mesala enseye vurmak gibi kızda oda gülüyordu benim sevmediğimi biliyordu (ben aileme bile kafamı elletirmiyorum berber dahi berbere bile zor gidiyorum düşün artık) her neyse ben bunu okulda işte sevgilisini konuşuyorduk adıda merve (merve buradan sana sesleniyorum sevgilin ağzı burnu patladı)
Olay şöyle oldu arkadaşımı dövüyordu bende çocuğu dövmesin diye çocuğun (boğazını sıkıyordu çok fena tırnaklarında çok büyüktü)
Bende (merveeeee) diye bağırdım beni kovalasın diye beni sıkıştırdı sınıfın sıra arasında boğazıma tırnakladı her neyse sonra ben buna (sanki teröriste vurar) gibi dövdüm.
Ağız burun çene her yeri burnu kan içinde bu bana kavga ederken sadece cimcikledi bu kadar onun her yerine dikiş atıldı en az 30 tane düşün artık o derece bu olay okulda oldu hocalar ayırdı sonra olayı anlattım tamam demediler müdüre götürdüler (tutanak vb) sonra artık bana kimse bulaşamıyor mesala birylr konuşuyorum yanına gelebilir miyim diye soruyor olay bu derece kızların yanında yanıma 10 metreden fazla yaklaşmışyor o derece yani sana tavsiyem o şahıslarla kardeş gibiyseniz onu uyar yok değil seniz benim uyguladığım tekniği uygula iyi günler karantina bitecek inşallah.

Direk iletişimi kes sana önerim. Azcık gururun olsun. Bütün herkes senin yaşadığını bir gün yaşamıştır, beni de durduk yere sorun falan yokken umursamayan kaç kişiyi çıkardım hayatımdan. Yüzüne gülüp arkandan dedikodunu yaparlar. Sana değer vermeyene sende verme. Bu yazdıklarıma şimdi hak vermesen de 5-10 yıl sonra çok iyi anlayacaksın. Kişi kendinden bilir ben de hak vermiyordum böyle yazanlara. Yaş çok tecrübe katıyor insana. Bu yaşa onlarla gelmedin onlarla sürdürmek zorunda değilsin. Ailen dışında kimseye eyvallah çekme.

Son 1 ayda çok samimi olduğum 4-5 arkadaşı bir bıçak gibi kesip attım hayatımdan. Artık kafam daha rahat emin ol. He birkaçı iş yerinden ama, artık sadece "merhaba - merhaba" fazla samimiyete gerekde yok. İnsanlara ya da aslında dostum dediklerime ne kadar gülümsersem, iyi olursam o kadar fırsatını buldukça hemen sırtıma çıkıyorlar ve bununla kalmayıp bu sefer birde beni küçümsüyorlar.
Benim size tavsiyem ki,
Yani işin aslı şu;
"Ne kadar az insan, o kadar çok huzur."

Ben en yakın arkadaşımla (beraber oyuna girmek için beni 5 kere felan arıyordu) çok samimi idik, bizim 2 arkadaş ta diğer sınıftandı, bir cuma günü yine aynıydık ben sınıf öğretmenine gittim hocam benim yerimi değiştirin dedim yerim değişti pazartesi geldim daha merhaba bile demiyorum, çok güzel oldu artık başım hiç ağrımıyor

Ben 9. sınıfı endüstri meslek lisesinde okudum. Sonrasında aynı sınıftaki iki arkadaşımla beraber üç kişi beraber bir anadolu lisesine geçtik. Bunlardan biri sürekli açık arayan biriydi ve kızların yanında hep beni ezerdi. Diğeri ise duruma göre şerefsiz genel olarak iyi biri fakat hemen galeyana gelebilen biri. Sürekli yaptıkları hatalardan ben suçlu çıkıyorum. Bayağıdır böyle. Üçümüz için kurduğum grupta artık yazdıklarımı bile takmıyorlar. Neden dostum diyebileceğim insan yok. Babam asker olduğu için bana güvenmediklerini düşünüyorum. Çünkü herkes daha önceden birbirini tanıyor ben sonradan dahil oluyorum. Ne yapmalıyım?

Ha bu arada bende meslek lisesine gideceğim sence gidilir mi orada kız falan yok hep sap var diyorlardı hep serseri falan böyle mi sencede?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı