Lisede arkadaşsız kalmak

reixanz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Kendimi bildim bileli kafa dengi bir insanımdır. Şu zamana kadar onlarca arkadaş edindim. Ancak liseli olduğumdan beri lisede çok arkadaş edinemedim. 6-7 tane arkadaşım var bunlardan 4-5'i kız. Anaokulundun liseye kadar çoğu insan benimle arkadaş olmak isterdi o yüzden çok geniş bir arkadaş çevrem vardı. Ortaokuldaki arkadaş grubumla hala konuşurum mesela, çok düzgün insanlardır. Ancak liseye geçtiğim andan itibaren içimde bir boşluk hissi var. Hani hem fiziksel hem de duygusal anlamda çok zayıf birisi değilim. Zaten şu anda hem sevgilim var hem de oturduğum sitede arkadaş grubum var. Sizce ne yapmam lazım? Okulumuzdaki diğer sınıflardan bizim sınıfa geçecek başka bir arkadaşım daha var. Üst sınıflardanda tanıdığım var. Sizce kızlı erkekli arkadaş grubu kursam en azından bu seneyi rahat atlatır mıyım? Seneye büyük ihtimalle okul değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Bu seneyi nasıl rahat geçirebilirim? Önerilerinizi ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. (Not: Çok az da olsa zorbalık görüyorum, ama çok umursamıyorum.)

Okulunuz Kötü bir okul mu eğer değilse bu anormal.
Okul ismi vermeyeceğim ama okulumuz güzel bir okul sadece istanbulda binlerce öğrencisi vardır. Ama geçen sene takıldığım arkadaş grubu beni ve 2 diğer arkadaşımı sattı desek doğru olur. Sadece kızlarla arkadaş kalıncada kendimi çok iyi hissetmiyorum çünkü sevgilim var. Zaten geçen seneki arkadaş grubum 2-3 falan kalmış. Beni dışladıklarını anladığımdan beri çok takılmak istemiyorum onlarla. En azından kız arkadaşlarım çok iyi insanlar. Eve gelince ve haftasonları zaten sitedeki arkadaşlarımla takılıyorum ama okulda sıkılıyorum. İnşallah bu sene içinde kızlı erkeklide olsa kendime bi arkadaş grubu kurarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı