Lisede Atatürk'e saygısızlık yapıldı

Arkadaş %99 diyerek yine iyimser rakam vermiş. %99.9 demesi gerekirdi.
 
İmam hatipler kapatılmalı fikrimle gurur duyuyorum.

İmamhatipler yerine medreseler açılmalı imamhatipler serseri yuvasına döndü bence bu medreselerde en ufak sorun çıkaran ceza almalı ve elit insanlar olmalı sırf dinini öğrensin diye aileleri tarafından zorla yollanan serserileri bir imamhatipli olarak istemiyorum.
 
İnsanların görüşleri farklı olsa bile hep barış içinde yaşama eğilimindeyiz aslında. Birileri geliyor iki tarafı kızdıracak şeyler yapıyor gidiyor. Sonra halk birbirine düşüyor. Bu tür provokatif eylemleri görmezden gelmeye ve o kesime bilenmemeye çalışın. Suçsuz halk birbirine düşürülmeye çalışılıyor.
 
Bu Atatürk'e hakaret mevzusu büyümeye başladı, trend gibi akıyor sürekli. Bir Atatürk yorumu atılıyor altına hakaret. Fiziksele bakıyorsun ona cesaret eden hainler. İmam hatip kısmının büyük çoğunluğu zorunlu giden öğrencilerden oluşuyor zaten ve bunların içinde (ultra muhafazakarların isteyerek giden çocukları Atatürk düşmanı oluyor) en azından Atatürk'ü seven bir kısım mevcut. Lisem bitti fakat Anadolu'da böyle bir olay olsa büyük olay çıkarırdım. Herkes de böyle yapmalı. Bunlar cezasını bulmadıkça gevşiyorlar iyice. Atatürk'e duyduğumuz saygıyı, sevgiyi ise puta benzetmeleri de ayrıca bir gülünç.
 
İnsanları kutuplaştırmaya çalışıyorlar düzgün cezalar verilse bu olaylar azalır.
 
Bu Atatürk'e hakaret mevzusu büyümeye başladı, trend gibi akıyor sürekli. Bir Atatürk yorumu atılıyor altına hakaret. Fiziksele bakıyorsun ona cesaret eden hainler. İmam hatip kısmının büyük çoğunluğu zorunlu giden öğrencilerden oluşuyor zaten ve bunların içinde (Ultra muhafazakarların isteyerek giden çocukları Atatürk düşmanı oluyor) en azından Atatürk'ü seven bir kısım mevcut. Lisem bitti fakat Anadolu'da böyle bir olay olsa büyük olay çıkarırdım. Herkes de böyle yapmalı. Bunlar cezasını bulmadıkça gevşiyorlar iyice. Atatürk'e duyduğumuz saygıyı, sevgiyi ise puta benzetmeleri de ayrıca bir gülünç.

Kutuplaşmak yerine takmamak lazım. Biz tepki verdikçe bundan zevk alıyorlarlar. Ayrıca muhafazakar-seküler diye ayrılmaya hiç gerek yok bence.
 
Kutuplaşmak yerine takmamak lazım. Biz tepki verdikçe bundan zevk alıyorlarlar. Ayrıca muhafazakar-seküler diye ayrılmaya hiç gerek yok bence.
Öyle bir şey yok. Bu halkın tepki vermeye vermeye düştüğü hal ortada değil mi gerek ekonomik gerek diğer konularda? Atatürk konusunda bari bunu yapmamamız lazım. Yani bunlar ve bunların çocukları böyle çoğalıyorlar. Bizim için bir tehditler. Atatürk'e saygısı olmayan benim için Türk değil mesela.
Zaten bu hakaretlere kucak açan iktidar. Kaç kişi ceza aldı Atatürk'e saygısızlıktan? Hiç. Eğer durum böyleyse görev bize düşer. "Bir şeyleri takmama" argümanı maalesef her şey için geçerli değildir. Muhafazakar veyahut seküler diye de ayırmıyorum, ayrım noktası Atatürk düşmanlığı noktasıydı yanlış anlamışsın sanırım. Yani muhafazakarsa muhafazakar derim burda ayrımcılık belirtmedim.
 

Geri
Yukarı