Lisede dışlanmak nasıl aşılır?

Tek takılmaya devam et. Bir uğraş bul mutlaka. Müzik aleti olabilir bu, yabancı dil bile olabilir. Lisenin başındasın zaten. Lise 1'de bir süreliğine ben de tek takıldım. Uğraşın olduğunda yanına birileri katılacaktır.
Teşekkürler.

Hocam dislandim demek yerine zaten zayıfım hem estetik hem sağlıklı hem de güçlü görünmek istiyorum bunun için bana para verebilir misiniz diyebilirsiniz direkt aklına geleni söyleme ailene.

Ama yaşım daha erken değil mi spor salonu için?

Teşekkürler.

Ama yaşım daha erken değil mi spor salonu için?
Bence değil zaten bu yaşlar büyüme çağı hem boy hem kilo ekstra avantaj sağlar çoğu kişi bu yaşlarda başlar en iyi zamanların aslında her yıl dahada zor olur ben 12 yaşında başladım tüm sporcuların spora başlama tarihini araştırın en geç 15-16 yaşında başlamışlar

Bence değil zaten bu yaşlar büyüme çağı hem boy hem kilo ekstra avantaj sağlar çoğu kişi bu yaşlarda başlar en iyi zamanların aslında her yıl daha da zor olur ben 12 yaşında başladım tüm sporcuların spora başlama tarihini araştırın en geç 15-16 yaşında başlamışlar.

Ben evde yapmaya karar verdim. En kısa zamanda dambıl alacağım.

Fittnes'a gitmeni tavsiye ederim hiç olmazsa kızlarla ve bu işten anlayan birkaç kişi ile aran iyi olur Kreatin'e verecek param yok diyorsan herhangi bir dövüş sporu öğrenebilirisn.

Hayatımda gördüğüm en komik öneri asfhasbfhasf çocuğu spora başlatmadan kreatin parasını düşündürttü :D

Ben evde yapmaya karar verdim. En kısa zamanda dambıl alacağım.
Tamamdır hocam şimdilik ev iyi azda olsa gelişme olursa spor salonuna gidin derim beslenmene dikkat edip güzel antrenman yaparsan gözle görülür değişimler olur emin ol gelişemedim diye moralini bozma yeni antrenman programları dene 💪

Hocam lise 1'ler genellikle böyle oluyor gördüklerim şöyleydi genellikle asiler asilerle takılıyor liselerde ortaokulda böyle şeyler olmuyor bence en iyisi okulda başarın duyrulacak bir şeyler yap ve böylece herkes senle arkadaş olmaya çalışacaktır, ya da büyük bir Discord sunucusu aç topluluk sunusu ve arkadaşlarına sunucun 200, 300 üyeyi geçince Discord sunucuma gelir misin diye söyle bir sonra Discord'dan takılmaya başla ondan sonra peşini bırakmayacaklardır (dost olarak) kendi tavsiyemi yazdım herkesni düşüncesi farkı olabilir!
Ayrıca sana bulaşıyolarsa ağırlığını koy yani sert kişiliğini örneğin sana küfür mü ettiler, sert bir tavırla ama (dövüş seviyesinde değil) banamı dedin onu gibisinden şeyler diyebilirsin ya da Hiçde takmıyabilirsin! (düşüncem) tabii biz öyle şeyleri geçeli yıllar oldu iyi günler dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı