Dışlanmak nasıl olur?

Yiğit aa

Decapat
Daha fazla  
9.Sınıfım ve okulda arkadaşlarım ile aram iyi yani hepsiyle konuşuyoruz. Fakat okul dışında bir yerlere giderken beni nadiren çağırıyorlar bazen giderim bazen gitmem ama gitmedigimde ısrar etmiyorlar neden diyorlar tamam diyorlar ama başka birileri gelmediğinde ısrarliyorlar. Sizce dışlanmak mı bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çağırıyorlar ama gitmiyorsun. Nedenini soruyorlar yine gitmiyorsun. Üstüne de diyorsun ki başkasına daha çok ısrar ediyorlar, bu dışlanmak mı? Biraz fazla alıngan gibisin. Dışlanmak falan değil bu.

Çağırıyorlar ama gitmiyorsun. Nedenini soruyorlar yine gitmiyorsun. Üstüne de diyorsun ki başkasına daha çok ısrar ediyorlar, bu dışlanmak mı? Biraz fazla alıngan gibisin. Dışlanmak falan değil bu.

Hayır öyle değil örneğin beni bu zamana kadar 4 kere bir yere gittiysek 2 kere falan reddettim. Nedenini sorduklarında açıkladım fakat diğer kişiye aynı yere gideceğimiz zaman oda reddetmişti fakat ona ısrar etmişlerdi hep aynı yaşanan bir durum hatta bugün bir yere gittiler bana dün gelir misin dediler bende o zaman gelirim dedim doğum günü kutlamasına gitceklerdi bende gelirim dedim akşam haberdar edersiniz dedim etmediler bende gelmiyorum dedim neden dediler bende gelesim yok dedim kapadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı