Okulu bilmem ama hocam adınız topa çıkarBizim lisede kızlar büyük büyük halka küpeler takıyor kimsenin bir şey dediğini daha görmedim. Ben erkek olarak taş küpe takarsam okul yönetimi sorun eder mi sizce?
Okul sorun etmez de, gören her hoca ve müdür yardımcısı tip tip bakar, ayrıca fark eden keko tipler seninle ölümüne alay falan eder, bence hiç uğraşma.Bizim lisede kızlar büyük büyük halka küpeler takıyor kimsenin bir şey dediğini daha görmedim. Ben erkek olarak taş küpe takarsam okul yönetimi sorun eder mi sizce?
Keko tipler alay eder diyip alay eden bir kişinin yorumunu beğenmekOkul sorun etmez de, gören her hoca ve müdür yardımcısı tip tip bakar, ayrıca fark eden keko tipler seninle ölümüne alay falan eder, bence hiç uğraşma.
Dostum günümüz türkiyesi belli, adam alay etmemiş olacağı söylemiş, bende bu fikre katıldığım için beğendim, bu olay şuan ülkemizde pekte normal karşılanan bir şey değil, osmanlı döneminde değiliz.Keko tipler alay eder diyip alay eden bir kişinin yorumunu beğenmek![]()
İlk arkadaş nedense topla alakalı bir şey demiş fakat alakası yok. Tak istediğini yakıştırırsan kendine. Millet de kimse bir şey diyemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.