Lisede erkekler taş küpe takabilir mi?

Hera092

Decapat
Daha fazla  
Bizim lisede kızlar büyük büyük halka küpeler takıyor kimsenin bir şey dediğini daha görmedim. Ben erkek olarak taş küpe takarsam okul yönetimi sorun eder mi sizce?

Bizim lisede kızlar büyük büyük halka küpeler takıyor kimsenin bir şey dediğini daha görmedim. Ben erkek olarak taş küpe takarsam okul yönetimi sorun eder mi sizce?
Okul sorun etmez de, gören her hoca ve müdür yardımcısı tip tip bakar, ayrıca fark eden keko tipler seninle ölümüne alay falan eder, bence hiç uğraşma.

Okul sorun etmez de, gören her hoca ve müdür yardımcısı tip tip bakar, ayrıca fark eden keko tipler seninle ölümüne alay falan eder, bence hiç uğraşma.
Keko tipler alay eder diyip alay eden bir kişinin yorumunu beğenmek :D

Bizim okulda yasak ve çoğu okulda yasaktır okul kurallarımız katı değil çünkü, normal sertlikte bir lise. İnsanlar ne der konusuna da çok bir şey diyemem ortamdan ortama değişir. Bana kalırsa takılmamalı bir erkeğe yakışmaz fakat ortama uyuyorsa senin fikrin. Bizim burada taksan süt çocuğu derler fakat uygun ortamlı bir lisede taksan aa ne kadar yakışmış diyebilirler.

İlk arkadaş nedense topla alakalı bir şey demiş fakat alakası yok. Tak istediğini yakıştırırsan kendine. Millet de kimse bir şey diyemez.

İlk arkadaş nedense topla alakalı bir şey demiş fakat alakası yok. Tak istediğini yakıştırırsan kendine. Millet de kimse bir şey diyemez.

Top demedim farkındaysan. Bizim burada süt çocuğu derler dedim ve ortamına göre değişir olarak ekledim. Süt çocuğu da insanların kendi akranlarına kullandığı bir tür hakaret ve adama asla süt çocuğu demedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı