Lisede fazla zorbalanmak

zenr

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi cyborg 15 a13vf
Meslek
FrontEnd Developer
Genelde boş yapan birisiyim ve bu durumdan kurtulmak için az ya da hiç konuşmamaya gayret gösteriyorum fakat çevrem hem sohbet açmaya çalışıyorlar, hem tersliyor ya da ben sohbet açarsam sen konuşma diyorlar. Nakil alıp gitmek istiyorum ama bunlarla birkaç ay belki birkaç yıl bile olabilir, ne yapmam lazım bilmiyorum.

Böyle yapılmasından hoşlanmadığını ciddi bir şekilde belirt. Belki, senin de eğlendiğini sanıyorlardır.

Genelde boş yapan birisiyim ve bu durumdan kurtulmak için az ya da hiç konuşmamaya gayret gösteriyorum fakat çevrem hem sohbet açmaya çalışıyorlar, hem tersliyor ya da ben sohbet açarsam sen konuşma diyorlar. Nakil alıp gitmek istiyorum ama bunlarla birkaç ay belki birkaç yıl bile olabilir, ne yapmam lazım bilmiyorum.
Konuşma benimle de soru sorarlarsa kısa cevaplar ver sohbeti uzatma.

Başkalarına yaranmak için duruşunu bozma sakın. Kendinden emin ve özgüvenli bir şekilde ayrı takıl, hatta yeri geldiğinde onlara fırsat bırakmadan sen onları tersle. Sen değil onlar kendini sorgular o zaman, birazcık akılları varsa tabii.

Aynı sınıfta mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı