Lisede fazla zorbalanmak

Hiç iletişim kurma niye bizimle takilmiyorsunuz dedikleri zaman muhabettiniz sarmiyor falan de ilgilenme alakanı kes.
Hocam öylede yapıyorum kulaklığımı takıyorum ve instagram reelsde vs dolaşıyorum bunlarda kulaklığımı çıkarttığım vakitte "Kırarım o kulaklığını" diyorlar ve çevredeki insanlar gülüyor

9.sınıfa mı gidiyorsun?
Evet hocam

Kendini onlara sevdirmeye uğraşma.
Hocam aslında birebir sataşmak istiyorlar işte enseme vurmalar vs. uğraşmayınca yada herhangi bir şey söylemediğimde ise onun daha üstüne gidiyorlar :/

Hocam aslında birebir sataşmak istiyorlar işte enseme vurmalar vs. uğraşmayınca yada herhangi bir şey söylemediğimde ise onun daha üstüne gidiyorlar :/
Hocalarına ve ailene söyle. Kaç kişiler?

Hocam öylede yapıyorum kulaklığımı takıyorum ve instagram reelsde vs dolaşıyorum bunlarda kulaklığımı çıkarttığım vakitte "Kırarım o kulaklığını" diyorlar ve çevredeki insanlar gülüyor

Evet hocam
Sizin de eliniz armut toplamasın. Gel de kır o zaman deyin, bu kadar alttan almayın insanları.

Sizi zayıf birisi sanmasınlar.

Evet hocam
Bak gayet net birşey söyleyeceğim sana eğer bunları takmam ben, umrumda değiller diyerek kendi yoluma bakarak ilerlerim kafasında yaşayacaksan lise boyunca bunu unut. Biri bitecek diğeri gelecek. Ve her seferinde daha kötüsü olacak emin ol. Eğer diyorsan ki ben bu insanlarla ortayol bulurum, ben onlarla dalga geçerim onlar benle geçer, denge sağlanır. Bunu da unut. Sen içinde iyi bir insansan yani içinde böyle şeyler yapmak yoksa bunu da yapamazsın. Burada seçim sana kalıyor, ne yapabileceğini senden daha iyi bilen yok. Meslek lisesinde isen sınıf değişsen de aynı şeyler olacak. Ya biraz daha az olacak ya da daha fazla. Bundan kaçışın yok, iyi bir insansan her zaman ezileceksin, eğer okul değişebiliyorsan değiş. Ya da şöyle yapabilirsin, seninle nasıl uğraşıyorlar bilmiyorum ama hayatına etki etmeyecek seviyedeyse katlanmaya çalış 4 sene boyunca. Kendinde odaklan, o insanlar lise bitince hayatından çıkacaklar zaten. Onlar şuan kendilerinin hayatında hiçbir vasıf taşımadıkları için sana odaklanıyorlar, çünkü onlara zevk veriyorsun. İstediklerini vermeye devam ettiğin sürece de bitmeyecek. Ben bunların 1000 katını yaşayan biri olarak söylüyorum şuan olduğum noktada ne "geçmiş geçmişte kaldı" ne de "amaan boşver" diyebiliyorum. Hayatını mahvedecekler. Tek tesellim 9.sınıfta bunları yapan kişilerin %80'ini bir şekilde sınıfta bırakmış olmam.

Sizin de eliniz armut toplamasın. Gel de kır o zaman deyin, bu kadar alttan almayın insanları.

Sizi zayıf birisi sanmasınlar.
Hocam uğraşmak istemiyorum genelde yorgun bir kişiliğim olduğu için takmadan geçiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı