Liseye başlamam yaklaşıyor ancak şimdiden heyecan ve stres hissediyorum. İlk gün ne götürmeliyim yanımda, neler yapmalıyım bilmiyorum. Ayrıca saat kaçta gitmeliyim? Bu konulardaki bilgilerinizi paylaşabilirseniz gerçekten memnun olurum.
Bir tane çanta içine de 1 defter kalem silgi yeterlidir. Streslenmenize gerek yok çünkü harika insanlarla karşılaşmayacaksınız. Ortaokul neyse ondan daha da çocukça kendini yetiştirememiş insanlarla karşılabilirsiniz.
Liseye başlamam yaklaşıyor ancak şimdiden heyecan ve stres hissediyorum. İlk gün ne götürmeliyim yanımda, neler yapmalıyım bilmiyorum. Ayrıca saat kaçta gitmeliyim? Bu konulardaki bilgilerinizi paylaşabilirseniz gerçekten memnun olurum.
İnsan azmanı olma ama tam tersi şekilde herkesle arkadaş da olma. Az çok etrafı gözlemle iyi çocuklarla arkadaş ol. Bir zamana kadar çok cıvıklaşma seviyeni tut. Sevgili yapacağım triplerine de girme.