Lisede ilk gününüz nasıl geçti?

Özellikle birkaç gündür lise konularını çok görüyorum. İlk defa 9. sınıfa geçen arkadaşların doğal bir heyecanı vardı tabii ki. Malum bugün de okullar açıldı ve çok fazla kişi ilk defa liseye geçti. Lise ortamını nasıl buldunuz peki? Umduğunuz gibi mi yoksa hayal kırıklığı mı?
Benimki yine aynı. 12'ye geçtim ve 4 yıldır sınıfları karma yapıp duruyorlar ve bu da yetmezmiş gibi 8 saat boyunca tüm sınıflar dışarıda gezerken bir tek bizim sınıf ders işledi, son 2 ders saldılar. Okulun ilk günü saatlerce ders işlemek nedir ya? Ne kalem götürdüm ne defter çünkü 12 yıldır okulun ilk günü ders işlemedim ve 2-3 saat sonra da salıyorlardı.
Sıkıcı.

Yeni bir doneme baslamaktansa kaldigim yerden devam ettigim hissiyatini aldim, fena degildi.

@125824 anlıyorum. Önüne gelen öğretmen olursa da durum maalesef bu, yapacak bir şey yok.

9'a geçtim. İyi hoştu. Yeni öğretmenler falan da gayet iyiler, sınıf ortamı iyiye benziyor. Zaten sınıfta ortaokuldan bir arkadaşım da var. İyi gidiyor bakalım.

İstediğim bir liseye gidemedim, onun yerine başka bir liseye gitmek zorunda kaldım ve bana göre pek iyi bir yer değildi ve geceden sabaha kadar uyuyamadığım için veya uyumadığım için, uyumamak ile savaşıp artı olarak hocaların yoklamalarına cevap vermek ve okul bitişine birkaç saat kala birkaç kez uyuyakaldım sırada ve bana göre pek iyi bir yer olmadığından birileri ile sohbet edemedim doğru dürüst, saat 4'e kadar hocaların canımı sıkan söylemleri ile birlikte sıkışmış tuvalet olan bir gündü, istediğim liseye nakil aldırmaya deneyeceğiz umarım, puanım o lisenin üstündeydi, bu yüzden belki girebilirim, bana şans dileyebilirsiniz.

Fena değildi de yahu arkadaş, bir sınıfta herkes mi birbirini tanır? Herkesin yakın arkadaşı var bir ben fransız kaldım sınıfa. Ama çok konuşmayan bir kız var yarın gidip konuşacağım belki kaynaşırım. Teneffüslerde de eski arkadaşlarımla konuştuk yoksa sıkıntıdan patlayacaktım.
Liseye yeni geçmedim bu arada, 11'im.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı