Lisede kendime ortam kurmalı mıyım?

Pismaniyee

Hectopat
2-3 senedir hiç kavga etmiyorum. En son ettiğimde polislik olmuştuk ondan dolayı kavga etmemeye çalışıyorum. Ama lisede durumlar daha kötü sanırım. Kendime ortam kurmalı mıyım? Birisi tanışabildiğin kadar fazla kişiyle tanış diyordu. Sizce ne yapmalıyım?

2-3 senedir hiç kavga etmiyorum. En son ettiğimde polislik olmuştuk ondan dolayı kavga etmemeye çalışıyorum. Ama lisede durumlar daha kötü sanırım. Kendime ortam kurmalı mıyım? Birisi tanışabildiğin kadar fazla kişiyle tanış diyordu. Sizce ne yapmalıyım?

Aynı durumdayım hocam bilmiyorum bende.

Az ama öz arkadaşın olsun.

İyi bir liseye girersen iyi arkadaşlar edinebilirsin. Şu anda nitelikli bir lisede 11. sınıfı bitirdim. Eşit ağırlıkçıyım, sınıfta 10 kişiyiz. Ve hepimiz kardeş gibi birbirimize sımsıkı bağlıyız, hoş sohbetlerde bulunuyoruz. Hiç küs kavga olayı çıkmadı aramızda. Diğer 2 sınıf sayısalcı ve tüm hocalar bizi örnek sınıf olarak gösteriyor. Komşu sınıflara gittiğimde her 3-4 kelimeden biri küfür maalesef. Neyse ki eşit ağırlıkçıyım diyorum.

Gecmisi gecmiste birak. Gecmise bagli yasama ve kimseye cok baglanmadan da ortamini kur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı